About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, August 13, 2008

sebulan sudah berlalu..

4.04 am..

sebulan dah aku melalui kehidupan sbg pelajar sem 2 kat poli 2..melangkah je aku ke poli 2,aku dah menanamkan semangat dan azam baru,aku akan lupe semua kenangan yang lepas2..sekarang aku juz tumpu tuk stdy jew..btw,banyak gak pengalaman baru yang aku pelajari,ada gak lecture baru mengajar class aku,wat masa ni smua ok lg la..cume aku riso add mate je la..pe2 pon class aku still meriah mcm dulu..2 yang wat kan aku x prnah jemu nak p class..thanks to all my classmate..