About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, September 29, 2008

SALAM LEBARAN..


Dapatkan Satu Di Sini - e-comment2u

di kesempatan ini ingin ku menyusun 10 jari memoh0n ampun dan maaf andai ada terkasar or menyinggung perasaan sape2 dgn sengaja mahupun tanpa sengaja..semoga syawal yang bakal tiba ini membawa 1000 keceriaan buat kita semua..

FASTBREAK WITH MY CLASSMATE(SIT 2A)

25 hb yang lalu,kiteowg telah berpakat nak berbuka puasa bersama2..sbb itu adalah hari terakhir kami berbuka puasa kat poli 2..dan misi pon bermula,pada asalnya ada beberapa org yang x pg di sebabkan masalah duit tp benda ni dapat diatasi krn ada sponsor yang ingin menambah skit collection kteowg,,thanks ayie(sponsor 2)..dengan 4 buah kereta & 5 buah motor,kami pon pg ke tempat yang telah di janjikan..pe2 pon korang mmg happening,,mmg bez sgt buka pose ngan korang..sem 4 nnti kite konvoi p teluk batik plak na...

TUK TATAPAN KORANG:-

  sblm bertolak,pose dulu...


  driver kteowg,atin n pika shengal...hahak..


 bergambar lg sementara tunggu botak n sob beli kuih..


      kekenyangan...


  orang kuat..sob n botak

bergambar kat dataran tunggak 10,sg.besar...





cerita dalam bulan puasa....

actually aku ada 2 cerita sepanjang bulan puasa ni...sepanjang bulan puasa ni aku banyak menghabiskan masa kat poli,maklumlah dgn assigment & masa yg x mengizinkan aku untuk balik ke rumah..

1.MAJLIS PENUTUPAN BULAN KEMERDEKAN


pada 16 september bersamaan 16 ramadhan,majlis penutupan bulan kemerdekaan telah melabukan tirainye dimulakan dgu bacaan al-quran,pertunjukkan video sepanjang bulan kemerdekaan dan diakhiri ngan majlis penutupan yang di sempurnakan oleh DR ARSHAD BIN KASSIM..hari 2 gak kteorg dapat makan free,,save budget..

2.PROGRAM KACAU DODOL


ni adalah kali pertama poli aku mengadakan program mengacau dodol ni,sebelum ni juz mengacau bubur lambuk jew..hehe...dapat gak la aku merasa dodol yang dyorg kacau ni walaupon aku x sempat nak follow dyorg kacau dodol..antara mereka yang terlibat ialah pelajar2,warden dan beberapa org kampung(jemputan)..









sambutan kemerdekaan kat PSIS..





pada 31 ogos yang lepas,poli aku telah mengadakan sambutan kemerdekaan peringkat politeknik,antara hiburan yg disajikan ialah sketsa,bacaan sajak n nyanyian dari lecture jabatan JKE..dan diakhiri dgn kol 12 mid night iaitu detik2 yang ditunggu.. untuk laungan MERDEKA!!!! alhamdulillah,aku sbg rakyat malaysia sangat bersyukur kerana sudah 51 tahun kite bebas dari jajahan..