About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, April 30, 2009

thank you friends..

Thank you for simply being there
On a cloudy day, on a sunny day
Thank you for sharing your joice and pain with me
For showing me that i'm so special
That my contribution count to our friendship
I have grown as a person
And i hope you have too

Thank you...
Thank you..
Thank you..
Just for you

Thank you for simply being my friend
For the special memories
We shared together now
For the never ending support you always give me
Oh friend...oh...

I will always love you
I can't tell how much that you meant to me
I pray for our everlasting friendship
Never ever say goodbye to yesterday
Cause yesterday was so special and wonderful
And i hope tomorrow will be better
Thank you for everything....


sahabat,kawan,teman,friend....x dpt aku nak luahkan betapa aku sangat menyayangi dan menghargai korang sume,walaupon selalu bergado tp akhirnye msti kite baik balik kn?x tau la cmne nak teruskan hidup kalo korang x de kat sisi aku..biasa la,aku dr sek men dok asrama,jauh dr family,jd kawan2 la yang paling utama..sahabat! segala jasa baik korang,x mungkin aku lupekan sampai mati..segala kenangsn kite akan aku pahatkan dalam kotak memory aku dan akan terus bersama ku dalam mengharungi perjalanan hidup yang masih panjang ni..hanya allah saja yang dapat membalas jasa kalian..

C-PAH : ko la kawan,kekasih,everything bg aku,ko la yang selalu mendengar masalah dan luahan hati aku,ko tetap sabar dgr citer aku walaupon citer yg sama setiap kali kite jumpe,jarak yang terpisah tidak pernah merenggang kan persahabatan kite..

NAJWA :sahabat aku dr F1 until now,dy seorang yg tersangat baik,selalu tolong aku walau cmne keadaan pon masa 2..selalu perihatin atas kebajikan dan pelajaran aku..selalu bg aku semangat bila aku dlm keadaan x terdaya..thanks weyh! aku selalu engat pesanan ko 2..

EIJA: walaupon jarang contact sbb masing2 bz,tapi saling mengingati dan merindui..syg sgt kat ko eija..!

HARIZ: selalu bg aku kata2 semangat,di saat aku tercari2 arah hidup,di saat aku tersungkur di tengah2 perjalanan..selalu beri nasihat yang menenangkan hati aku..

COMECK: walaupon x sependapat,tp keserasian yang membuatkan persahabatan kami terus bertahan..

NONET & NAD :rumate aku yg paling best in the world,x mungkin akn jmpe rumate se best cm korang ag lar..walaupon 6 bulan je kita tido bersama tp jalinan ukhuwah yg terbina 2 sampai sekarang masih utuh..

APPY: time kasih banyak2 sbb pnh jd "teman tapi mesra"aku,walaupon cume seketika,segala jasa ko kat aku,x pernah aku lupe kan walaupon sedetik,susah payah ko printkan assgment aku,tlg wattkan link tuk subjek grafik,amik berat sal aku(sakit pening,makan minum)..sume 2 aku x lupe weyh,aku mohon ampun dan maaf andai perangai aku yang mcm bdk2 ni yang watkn ko give up ngn aku,nak wat cm mana,mungkin x de jodoh untuk kite teruskan relationship ini..andai i2 yang tertulis aku redha..ag pon aku dh lupekan sume ni,bia la ia hanya jadi sejarah dalm hidup aku..thanks 4 everythings..hanya allah saje yang bole balas sume jasa baik ko 2...

K.ILA : kakak ku syg..thanks sbb masih lg sabar melayan kerenah ku ini..jmpo kat poli nnti k ;)

Wednesday, April 29, 2009

my good best+boyfriend...


aku n sob(sepah)

di sebabkan dy sibuk sgt suh aku ceritakan sal dy kat dlm teratak blog aku ni,maka aku dengan berat hati nye,cerita la gak sal dy ni..kang merajuk lak mamat 2..dy 2 dh la touching pas2 susah lak 2 nak pujuk,,ahaks! SOBERY antara nama yang terawal yang aku kenali sbb dy same kumpulan masa LDK(latihan dlm kump)masa MSK(minggu sual kenal).tp time 2 x de la kenal sgt kn?tau2 cm 2 je la..sbb dy pon budget bagus je,so aku pon mls la nak amk port.sekali 2 dpt class yg sama da..aku panggil dy sob a.k.a BIBIR BESAR..sob ni suke betol menyakitkan hati aku,dy kalo x menyakitkan aty aku,x lengkap agaknya hari2 dy..kdg2 aku rasa nak bg kaki je kat muke dy..tp setelah 3 sem aku kawan ngn dy ni,dy adalah antara kwn lelaki yg paling rapat ngn aku,kira segala secret ke pe ke,sume dlm tgn dy,kalo pecah kat org lain mmg dy aku cari dlu,dh x de org lain dh..walaupon ari2 gdo..tp last2 baik gak..biasa la kn,kwn2 mane de x gado,tp selalunye dy akn cari pasal ngn aku dlu..pas2 dy ni kalo bercerita,pergh! x nak kalah,msti citer ag nak gebang n bagus dari aku...ye la,kawan kn,aku pon percaya je la,walaupon banyak auta dr fakta..mmg kalo dy dh start citer gebang dy mmg x kan stop la..x caya??tanya dy sndri..


botak & sob

BOTAK
,ni pon 1 kawan baik aku yg bermasalah gak,same je cm sob 2,dh name pon kembar sob kn,so perangai pon lebih kurang same je la..botak ni pon selalu menyakitkan aty aku,x sah agaknye idup dy kalo 1 ari x kaco aku kat class 2..tp botak ni caring gak kat aku,selalu gak amk berat kat aku,macam aku ni adk dy lak..hehe..masa aku first2 LI 2,x abs2 tanye "ekin,ko ok ke??"dekat seminggu gak la tanye soalan 2..sampai sekarang pon masih mengambil berat sal LI aku,hehe..thanks botak atas keperihatinan ko..pe2 pon perangai n peel korang,aku syg weyh kat korang n sume dak SIT 3A..walaupon korang suke no menyakat n menyakitkan aty aku,tp korang la yang menceriakan aku(ceria la sgt)..hope fwen sampai mati..SAYANG SOBERY,SAYANG BOTAK ;) hehe...


pacek ku yang gedik! haha..

RAIMI, hehe..pacek aku,aku suke panggil dy pacek sbb dy mmg pacek pon..antara kwn nak buat gdo gak la dy ni,walaupon dr sek yg sama tp x pnh kenal,sampai la yg aku tau dy 2 abg kpada adik angkat aku,amirul..semak je,nak gak berebut amirul ngn aku dy ni,so bile dah masuk 1 poli yang sama 2,2 yg jd mmber 2,walaupon x de la ngam sgt tp dy ni ok la gak,walaupon pada hakikat nye aku tgk dy ni mcm pemalu sgt,tp ble dh kenal rupe nye mamat ni muka x malu..weyh! hope kiter fwen sampai ble2 ek,sayang ko dowh,walaupon aku slalu gdo ngn ko tp aku ttp sayang ko PACEK! haha...

thanks nurul atas artikal ini...

Ini sebuah kisah tentang dua orang sahabat karib yang sedang berjalan melintasi gurun pasir.

Di tengah perjalanan, mereka bertengkar, dan salah seorang menampar temannya. Orang yang kena tampar merasa sakit hati tapi dengan tanpa berkata-kata dia menulis di atas pasir; HARI INI, SAHABAT BAIKKU MENAMPAR PIPIKU.

Mereka terus berjalan, hingga bertemu sebuah pantai, di mana mereka memutuskan untuk mandi. Orang yang pipinya kena tampar dan terluka hatinya mencuba utk berenang namun nyaris tenggelam, dan berjaya diselamatkan oleh sahabatnya. Ketika dia mulai pulih dan rasa takutnya sudah hilang, dia menulis di sebuah batu; HARI INI, SAHABAT TERBAIKKU MENYELAMATKAN NYAWAKU.

Orang yang menampar dan menolong sahabatnya itu bertanya, "Kenapa setelah saya melukai hatimu, kau menulisnya di atas pasir, dan sekarang kamu menulis di batu?"

Temannya sambil tersenyum menjawab, "Ketika seorang sahabat melukai hati kita, kita harus menulisnya di atas pasir agar angin maaf datang berhembus dan menghapus tulisan tersebut. Dan bila sesuatu yang luar biasa terjadi, kita harus memahatnya di atas batu hati kita, agar tidakkan hilang ditiup angin."


Dalam hidup ini sering timbul perbezaan pendapat dan konflik antar satu sama lain kerana sudut pandangan yang amat berbeza...

Oleh sebab itu cubalah untuk saling memaafkan dan lupakan peristiwa silam. 'Nobody's perfect', so.. belajarlah menulis di atas pasir…

KITA SAHABAT…KITA KAWAN…KITA SELAMAYERRRRR….



*Sahabat yang paling baik adalah
Diri kita yang sendiri tahu menilai setiap apa yang kita lakukan...


Monday, April 27, 2009

PWtC(book fair),SOGO(sale!),masjid jamek(shopping)

ari sabtu yang lepas aku g pwtc ada boof fair,dpt gak aku g pesta buku 2..mmg teruja gle,ye la last g pon tym f5,2 pon g rombongan sekolah..aku bertolak dr umah kol 9 pas2 jmpe k.long(anak cik ana),farah n sepupu dy kat klang sentral..aku g ngn adk aku(kak chik)..sampai kat pwtc 2 dalam kol 11 lbey..lama gak la kat pwtc 2,sampai kol 1 lbey,ala..x beli ape pon, x de wet la plak..hehe..ye ar wet kptm aku dh abs lak,so tgk je la,,beli tuk adk2 aku je la..

pas2 kiteorg naik monorale g SOGO,mam kat sana la,kat food court,menu ptg 2 nasi ayam..yummy2..sedap sbb dh lapar..pas2 jalan2 la kat sogo 2,,ada sale beb,tp malangnye aku lak x de wet,so cuci mata je la,k.long je yg shopping bli handbag..pas2 dr sogo 2 jalan kaki pegi masjid india,ala..bukan nye jauh pon kn?kat masjid india o masjid jamek 2 aku sempat la rembat 2 helai tdung,x sah rasanye kalo g c2 x beli tdung..pas dah penat berjalan 2 amik lrt g central market then naik bas balik ke klang sentral,sampai klang sentral mak aku amk la..

di sebabkan aku makan sekali je pada hari i2,mlm 2 aku ajak la ayah aku g mam,kat belakang masjid,mam pe mlm 2? mam ikan siakap 3 rasa,tomyam,kangkung gorng belacan n x leh tinggal telur dadar..2 la citer tuk 1 arini..fuh! penat....


...
tym ngah tunggu train


sesudah sampai PWTC



barang2 yg aku beli kat pesta buku


LUNCH~ nasi ayam..



tudung kat masjid jamek


pose2 ngn tudung baru..hehe







sakit! sakit! sakit!

x boleh lupe kan dy..apesal still engat dy ag nieyh! dah lepas sorang,engat sowang plak..ble masalah aku nak selesai ni,,masuk poli baru settle sume perasaan aty yang mengarut ni kowt?argh!!!!!!!!!!! CINTA!!!!!!!!!!!

Sunday, April 19, 2009

gile bergambar...

hari malas la nak story,aku tempek gambar ni je la wat tatapan korang ek...

tym nak amik pix class



tym ni kat umah nenek zarif


green day!



pas balik class agama



pink day!



purple day!






Saturday, April 18, 2009

x dpt tgk inteam gak kali ni.. ;(

lagi 5 minit ag nak pukul 3 ni,rasanye x g la kot pesta buku kat pwtc 2(booth 85),ada inteam an kol 3 ptg ni,,nak wat cmne still x de rezeki lg..doa2kan la 1 day dpt gak berjumpa ngn inteam skali gus dpt g konsert dyorg... n lg manis kalo aku jmpe inteam 2 bersama ngn sahabat baik aku eija..dy yang perkenalkan kump inteam ni kat aku masa kami form 1 dulu...=)

Friday, April 17, 2009

frust giler la..x dpt tgk show inteam kat poli sendiri...;(

sangat2 x puas hati sebenarnye ni,x de sape pon bagitau aku inteam datang kat PSIS(politekni sultan idris shah a.k.a poli sabak bernam)padahal bkn kawan2 aku x tau aku mmg minat inteam..(kpd kwn2ku,aku tacing sgt2 ni)..aku dapat tau pon tengok kat website inteam show dy tuk bulan april,sekali ada nama poli aku da tersenarai di situ,skali tgk tarikh dh lepas(sgt kecewa)..huhu..x pe2..tuk menebus balik kekecewaan 2 sok insyallah aku g PWTC nak serang booth 85..harga msti gempak2 an..



show inteam,rasanye ni kat dewan serbaguna politeknik sultan idris shah(pix ni amik kat blog k.aini,thanks k.aini..hehe ;)

p/s:rasa2nye konvokesyen ke 6(tym aku la 2) inteam dtg ag x?

Wednesday, April 15, 2009

cinta???rasa menyusahkan je kn???

sebenarnye ada ape ngn cinta ni?ramai yang gila sbb cinta,ramai yang sanggup mati demi cinta(bodo la sape yang tergolong dalam golongan 2)..betul ke?? let's me think???urm,,ntah la sebab aku pon x pernah ag menemui cinta sejati atau nama nye C.I.N.T.A..so aku x tau la nak describe cinta sejati cammane..tapi berbekalkan pengalaman aku dan kawan2 aku(dh macam doktor cinta plak),sepesen je cinta ni..bergado pas2 baik,pas2 gado balik,pasang skandel mcm2 la,cinta ke namenye 2..haha..aku ada la jugak 2,3 kali pengalaman cinta ni 2 pon cinta monyet jew..ahaks!

actually pg td,aku mendengar luahan hati kawan aku ni,,sian doe! x bole belah ah ex awek dy..siak tol..ade ke patut dy wat kawan aku 2 macam 2..jatuh ar maruah dy sebagai seorang lelaki,so kpd lelaki berkenaan banyak2 bersabo la ye,bunga bukan sekuntum..banyak ag..kat depan umah aku pon ada bunga.kalo ko nak aku leh petikkan..hehe..tapi takut sampai kat ko dah layu ah..(dh mula mengarut)..

pe2 pon aku dapat simpulkan an,bak kata kumpulan UNIC "kejar cita-dulu,baru kejar cinta"..dan lagi 1 selalu aku pegang ni, "perempuan yang baik tuk lelaki yang baik"..so pe2 pon muhasabah la diri masing2..tengok kite ni macam mane,sesuai ke kite nak dpt pasangn yang baik,kalo diri 2 pon huru hara ag(peringatan tuk aku gk)..kite sebagai manusia hanya boleh berusaha mencari jodoh sebaik mungkin dan yang selebihnya tu serah kan je la pada yang maha esa...

p/s: saya nak yang macam halim devotees leh x? egeeee....=)


::PESTA BUKU ANTARABANGSA 2009,PWTC::


InTeam Records@ Booth #85
Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur
Ruang Legar PWTC (17 - 26 April 2009)

Temui mereka di sana!!!

Pesta Buku Antarabangsa 2009
Date : 17th-26th Apr 2009
Venue : Tun Razak Hall 2, 3, 4, Legar Putra, Pelantaran Putra
Organiser : Majlis Buku Kebangsaan Malaysia


Pelbagai booth dan aktiviti akan diadakan disana... dengar cerita, INTEAM RECORDS pun bukak booth no 85... butirnya eloklah pihak IRSB yg umumkan nanti

Jumpa disana!

p/s:insyallah,kalo ada masa aku nak p jugak! dah lama x p pesta buku 2,last g pon form 5,tu pon rombongan.. =)

Tuesday, April 14, 2009

semakin bosan menghitung hari..huhu

giler ah,bnde yg paling takut aku nak ketahui dh ketahui pon,,,bnde ape???haha..bia la,,aku dan kawan2 terdekat je tau..(orang yg ku syg2 kini dh di kebas org)..x pe la,kalo betol la cerita 2,aku doakan je la kebahagiaan dyorang,bkn org lain kwn2 aku gak..lagipon cinta 2 x seharusnya memiliki,tol x?cukup la kalo kite tau dy bahagia(gile jiwang ayat ni)..padan muke aku ada org nak g reject wat pe,,haha,kan dh melepas,tgu buah yang x gugur pas 2 gugur org lain yang sambar dlu(adoi!! pe aku ngarut ni)..dh la tinggal kan la pasal dy ni bkn de pekdah pon,,wat sakit jiwa jew..

huhu..ag 1 hal ni,sal tempat LI aku yang cam bangang,adoi,,ble la nak abis LI ni,aku lak dh naik muak nak tgk muke2 org kat c2,ag2 macek2 sengal 2 dan macek2 yang lain,ish..kalo dh nme macek,kat mane2 pon sepesen jew..ari2 g keje,keje aku ada lah men ym ngn classmate2 aku pas2 kire masa nak balik,haha..bagus an keje cm 2,aku suke(mong0k!) x dpt pe2,nasib baik la kawan2 aku 2 sume baik2(aku syang korang weyh) nak ajar kan aku sikit,lepas la nak wat report,ni pon dh bape ari x tulis report,x tau nak tulis ape..ya allah,kuat kan la hati aku untuk menghadapi 2 bulan lagi kat tempat LI aku yg cm pe2 tah 2...k..tata...

Monday, April 13, 2009

ukhuwahfillah..




* klik kat pix 2 untuk paparan yang lebih besar...

sabtu~tengok citer fast & furious 4..

sabtu ari 2 g tengok wayang ngn mmber and adik aku(mmber aku blanje beb)..cadang nak tengok citer 2 ari ahad sbb sabtu nye aku nak p PC fair.tetibe x jadi lak sbb mmber aku yang blaja kat kuantan 2 x balik..geram tol! so tukar la plan tgk tgk wayang ari sabtu kat JJ bukit tinggi(x de tmpat lain ke) sbb ari ahad mesti penuh pnye,itu pon penuh,nasib baik ada pukul 3.45 ptg..btw,citer 2 pon ok gak la,,x de la banyak sgt aksi,ada alm 4,5 aksi jew.wlupon x penah tgk citer2 cmni(sbb aku x suke sgt tgk citer mat salleh),so far not bad la,aku rasa ada sambungan ag ni sbb citer 2 tergantung..urm..2 je la yg aku leh comment..

Sunday, April 12, 2009

tudung syria..

finally dpt gak aku beli tudung syria setelah beberapa lama aku asyik usha tudung ni kat blog2 org jew..nak beli pakai pos susah la..harga same je pon pas2 nak kne bayar wet pos ag,bek beli kat kedai je..

congratulation to all gradute PSIS..


semalam telah berlansungnye majlis konvokesyen ke 4 di dewan serbaguna politeknik sultan idris shah..tahniah pada sumua yg telah graduate..expecially 4 my fwen thard(DKE)..haha..graduate gak ko ek..lalalalala...

Citer jangan tegur besh gak la..tahniah wat semua yang menjayakan filem ni..



aku tengok citer ni pada 9 april 2009,hari pertama ditayangkan..so far hari 2 x ramai la sebab taim keje kan..kami pergi 4 orang(aku,shida,dayah n kak intan) naik keter shida..pada mula nya juz nak tengok kat centerpoint klang jew sbb dekat an, ag pon kiteorang ni dah la ponteng kejer(jgn contohi perbuatan kami ye adik2).last2 discussion semua sepakat nak g tengok kat JJ bukit tinggi jew,c2 besh sikit..beli tiket kol 12 tgh hari tapi wayang kol 1..so,kteorg g la mam dlu kat rasamas memandangkan perut pon dh lapar so masuk je la mane2 pon,jnji makan..aku order chicken chop..nyum..nyum..geram tol,makanan aku paling lambat sampai(aku ni dh la mam lambat) agak gopoh-gapah gak la aku mam tym 2 rasa nak tercekik pon ade..pas2 tepat kol 1 kiteorg sampai kat wayang 2,laju gak la kteorg jalan..ahaks! pegi2 wayang x start gak..lame gak la tgu 20 minute..1.20 ptg bru start..(rugi masa je mam cepat2 td)

wokeh,citer jangan tegur ni,besh gak la..besh sikit dari jangan pandang belakang..ada moral value gak,jangan tegur sebarangn org lebih2 kg if kiter sowang2 kat hospital lak 2..seram!! citer ni agak berdebar2 la sbb hantu 2 men muncul jew,nak tercabut gak jantung aku ni..pas2 hantu(julia zigler) kelakar pon ada..kelakar tol hantu 2..pandai lak dy wat lawak..haha..4 bintang tuk citer ni...sape2 yg x g tengok ag 2 aku syorkan korang p la tengok k..

kuar panggung kol 3.15,sempat g pli ice cream kat mcd ag..pas2 terus balik ah then sampai kat tmpat keje aku tepat kol 4..haha..giler ah..kol 5 punchcard pas2 balik umah!

                              muke menunggu makanan,tetap senyum walaupon tgh lapa gler!

                                                     chieken chop! nyummy..nyummy!

                                                       tiket jangan tegur..Rm 8.00

                                                          yeah! wayang dh abis...

 

Tuesday, April 7, 2009

GOD! i really2 need them!

urm..hanya allah je yang tahu betapa susah nye aku nak mengharungi hidup ini tanpa kawan2 aku..ye la an,dh setaun bersama gelak,menangis,suka,duka,meraung,kecewa semua kteorg kongsi bersama,tak sume bende kite bole berkongsi ngan keluarga.macam aku,aku jarang luah ape2 kat family aku.sbb 2 la kawan2 antara orang yang akn aku luahkan everythings..mmg agak perit r menjalani hidup ini,lebih2 lagi tym aku LI ni dan banyak masa aku habiskan untuk LI,tanpa dyorg x tau la nak luah kat sapa,bukan x contact.tp x de la macam kami sama2 kat poli dlu..mmg sgt rindu gle ah kat dyorg.mane2 pon aku pegi,dyorg sume tetap dlm hati aku.

sgt perlukan mereka:-

nonet= dy la tempat aku meluahkan everything dan kami x kan ada rasie antara 1 sama lain..

najwa= banyak bg kata2 semangat kat aku,dh 6 taun berkawan,ada keserasian.

appy=orang yang pernah singgah kat aty aku,wlupon kawan selama 1 sem,tapi dy adalah antara pendengar yg baik...

k la,nak rest la..arini penat+bengang..mcm siak tol,huru hara aku arini..adios...

Friday, April 3, 2009

kecewa?sedih?resah?knpa harus di uji?

sedang aku asyik leka membawa artikal2 di www.luvislam.com..aku berminat lak dengan tajuk tersebut,so aku pon ziarah la tajuk tu..aku rasa sungguh bagus kata2 yang di posting oleh ahli forum tersebut..so,aku post di sini untuk pengetahuan kita bersama.

Kenapa aku di uji
(Al-Ankabut:2-3)

Kenapa tak dapat yg aku idamkan
(Al-Baqarah:216)

Kenapa ujian seberat ini
(Al-Baqarah:286)

Frust
(Ali imran:139)

Camner nak hadapi ujian
(Al-Baqarah:45)

pada sapa nak berharap
(At-Taubah:129)

Ah! aku tak tahan
(Yusuf:87)

-semoga dengan berlandaskan al quran dan sunnah hidup kita akan menjadi tenang.

Wednesday, April 1, 2009

citer semalam and hari ni...

huh! sekejap je an dah masuk bulan april..ini bermakna 2 bulan lagi la aku nak menghabiskan LI aku ni..ye2 dah x lama dah..semalam sempat gak la aku jalan2 g CRE(keje nak mengular je) sekali sekala dapat keluar mmg besh,x de la asyik terperuk je dalam opis 2,x berkembang otak aku..haha..lama gak la tunggu kak ida 2,dekat 1 jam gak,rupe2 nye kak ida g settle kan pelawat..aduh! asal x cakap awal2,bunag masa je menunggu..pas2 otw nak balik kiteorg g la'phase 1' dan 'phase 2'(mengular ag,padahal leh je jalan jalan biasa)..aku cuak jew,dh la x pakai kasut yang sepatutnye,takut tersempak ngn orang 'safety' jew..sbb lalu kat tempat arang batu sume kan..bahaya 2..pas2 sempat lak p beli jambu..masalah tol pagi2 makan jambu,abis sakit perut aku..wet jambu shida pon x bayar lagi ni..haha ;p

hari ni lak,pagi2 lagi dayah msg kate stand by je lectre nak datang.aduh! aku dah huru hara la ym sume kawan2 ku..dy kata surat dah sampai semalam tp k.ida lupe nak g tau,dh la lectre laki lak 2.berdebar gak la bila dayah ckp 2..pas2 td lectre tepon dy(dayah)cakap nak datang ari selasa ni,so sempat la nak wat preperation untuk cop buku laporan 2 yang dah tertunggak selama 8 minggu.. =)

p/s: relex je la..lectre 2 bkn nak tgk ape pon(ayat nak sedapkan hati ni)