About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, May 25, 2009

dak paling degil dan nakal,tp aku syg dea...


haha..ni aku edit sndri..tp tulisan 2 aku x edik k..


tym lepak kat JJ Ipoh,raya ke-3


ni la satu-satunye adk angkat aku yang paling nakal dan degil..name dy adalah ashrin haniff,suke menyakat,suke menyakitkan hati aku dan budak paling x dengar kata..hehe..tp dylah antara hero di hati aku..ptg td tym aku kat opis sempat lak aku men ym ngn adk aku ni..alhamdulillah..adk aku dot gak politeknik seberang prai amk kos kejuruteraan makanikel..satu tempat ngan kawan baik aku la plak,,,ni yg sangat jelez ni..dy kata surat x dpt lagi,kalo surat dah sampai nnti dy inform kat aku,,penting gak 2 sbb nnti baru aku leh agak aku masuk bulan berapa tuk sem baru ni..dalam2 nak keje 2, kol 3 dy nak g keje 2,,sempat ag dy g cc men ym..mmg bertuah pnye adk..hehe..bdk nakal n degil,akk sayang kamu!!

p/s: nnti akk balik ipoh,janji ek blanje mam big apple donut..

3 comments:

Anonymous said...

yessss....

aqu ley ngorat adik ko,

bkal junior aqu...
sure ke dye kt poli aqu

nur asyikin said...

jgn nak pasan k...
aku pukul laju2 kang..
nak menggatal lak ek...

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.