About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, June 30, 2009

akhirnya..dpt mam big apple donuts..





haha..suke sgt,dpt mam donut,kemain susah lg nak g membeli nye,,pe2 pon thanks mom! sbb sudah memberanikan diri membawa kereta sampai ke shah alam,semata2 mahu membeli donut ku ini...

Saturday, June 27, 2009

report oh report!

adeh,kemain mls tol aku nak wat report ni,padahal ag 2 minggu je nak interview ngn lectre.tp report cm ape tah,sume x sempurna lg,tolong weyh..sape yang sanggup wat kan report aku angkat tangan!!sure sume x sanggup pnye,,haha..ya allah,mintak2 la dpt siapkan b4 aku balik ipoh 4 july ni sbb 7 july dh g interview,,huhu..poning2...

Wednesday, June 24, 2009

maafkan ku teman...






Hembusan bayu yang bertiup
Bersama deruan ombak
yang memukul pantai
Hatiku sayu bila mengenangkan
Perpisahan yang tak diundang

Bertahun kita melangkah bersama
Sela cita-cita buat bekalan ke sana
Harapan ayah bonda janji pada agama
Kitakan terus mara biarpun
badai yang datang melanda

Kita hanya mampu berusaha
Hanya Allah menentukannya
segalanya adalah milik-Nya
Dalam berusaha kita diuji
Kekadang tohmah kita dicaci
Diturutkan rasa hati ingin
dilepaskan beban ini

Mujur ada teman membantu
Sokonganmu buat inspirasi
Berpeganglah pada janji
kita yang dibina

Semoga kitakan dirahmati
Oh teman....

Monday, June 22, 2009

happy moment..

actually story ni dah lama,walaupon x de la lame sgt..sbb pix nikah depa,k.as baru je upload,sbb 2 ah aku bru nak bukak story ni...aku x g pon sbb masih praktikal an,x sempat la nak g,,tp nad g,kire mewakili ak la 2,30 jun 2009 sah la kak asmah n abg iwan(umo same je)sbb dh pngl k.as akk,so kteorg pon bahasakan la iwan 2 as abang..haha...selamat pengantin baru ek akak..dh jadi bini org lak,x leh gile2 ag ah ngn kiteorang dah..so pasni kne wat cara cm bini org k..kiteorg x pe la lg nak gile2 sbb kiteorg x jd bini org ag..to k.as:semoga bahagia hingga ke akhir hayat,n jadi zaujah dan ibu yg solehah pada suami n anak2 nnti..

so layan la bape keping pix yg aku amik dari myspace k.as:-











Sunday, June 21, 2009

selamat hari ayah!



ayah,papa,baba,abi n ape2 je la panggilan kite tuk seorang lelaki yang telah membesarkan kita.. untuk melihat kite menjadi seorang manusia yg berjaya di dunia dan akhirat..ayah! terima kasih atas segala jasa2 mu mmbesarkan kami 4 beradik dgn penuh kasih syg,memberi kami mkn yg terlebih cukup,sbb i2lah sy ni 'gemok' sbb ayah slalu bawak kami mkn tym mlm2(salahkan ayah gak)haha..menjadi bank kami..ag2 tym sy ngah praktikal,ye la.elaun pon x pat lak.nsb bek dpt elaun ni..dari ayah la..hehe..pe2 pon selamat hari ayah,walaupon bagi aku sebenarnye hari2 bg aku hari ayah n mak..hari2 yg aku lalui adalah hari mak dan ayah..selagi mak n ayah berada disisi aku,setiap itulah hari2 yg aku lalui begitu istimewa..semoga ayah sentiasa dalam keadaan sihat walafiat..pada sume anak2 di dunia:hargai lah ayah anda semasa dy masih ada lagi,if dy dh x de dh x gune kalo nak hargai pon,bnde lain bole di cari tp ayah n mak 1 je kat dunia ni,,x kn de yg lain dh..bersyukur lah walau mcm mane pon ayah kite 2 dy ttp ayah kite sampai bile2,seorang lelaki yg telah bersusah payah untuk mencari sesuap nasi demi mmbesarkan anak2nye..u r only my hero in my heart dad..luv u very damn much ayah!

akhir kata layan lagu ayah by ae man...





Friday, June 19, 2009

teka-teki Imam Al-Ghazali

SUATU hari, Imam Al-Ghazali berkumpul dengan murid-muridnya lalu beliau bertanya(teka-teki)..

Imam Ghazali : " Apakah yang paling dekat dengan diri kita di dunia ini?"
Murid 1 : "Orang Tua"
Murid 2 : "Guru"
Murid 3 : "Taman"
Murid 4 : "Kaum Kerabat"
Iman Ghazali : "Semua jawapan itu benar.tetapi yang paling dekat dengan kita ialah MATI.sebab itu janji ALLAH bahawa setiap yang hidup pasti akan mati (Surah Ali-Imran:185)


Imam Ghazali : "Apa yang paling jauh dari kita di dunia ini"
Murid 1 : "Negeri Cina"
Murid 2 : "Bulan"
Murid 3 : "Matahari"
Murid 4 : "Bintang-bintang"
Iman Ghazali : "Semuanya jawapan itu benar.tetapi yang lebih benar lagi adalah MASA LALU. bagaimanapun kita, apapun kenderaan kita, tetap kita tidak akan dapat kembali ke masa yang telah berlalu.oleh itu kita harus menjaga hari esok dan hari-hari akan datang dengan perbuatan yang sesuai dengan ajaran AGAMA"

Imam Ghazali : "Apa yang paling besar didunia ini?"
Murid 1 : "Gunung"
Murid 2 : "Matahari"
Murid 3 : "Bumi"
Murid 4 : "Langit"
Imam ghazali : "Semua jawapan itu benar.tapi yang lebih sekali adalah HAWA NAFSU (surah Al-A'raf:179). maka kita harus berhati-hati dengan nafsu kita. jangan sampai nafsu kita membawa ke neraka.

Imam Ghazali : "Apa yang paling berat didunia ni?"
Murid 1 : "Baja"
Murid 2 : "Basi"
Murid 3 : "gajah"
Imam Ghazali : "Semua itu benar,tapi yang paling berat sekali didunia ini adalah MEMEGANG AMANAH (surah al-azab:72). tumbuh-tumbuhan, binatang, gunung dan malaikat semua tidak mampu ketika ALLAH SWT meminta mereka untuk menjadi khalifah (pemimpin) di dunia ini. tetapi manusia dengan "SOMBONG"nya berebut-rebut menyanggupi permintaan ALLAH SWT sehingga banyak manusia masuk ke neraka kerana gagal MEMANGANG AMANAH".

Imam Ghazali : "Apa yang paling RINGAN didunia ni?"
Murid 1 : "Kapas"
Murid 2 : "angin"
Murid 3 : "debu"
Imam Ghazali : "semua jawapan kamu itu benar,tapi yang paling ringan sekali didunia adalah MENINGGALKAN SOLAT. gara-gara pekerjaan kita atau urusan dunia kita tinggalkan solat.

Soalan akhir Imam Ghazali bertanyakan kepada murid-muridnya:

" Apa yang paling tajam sekali didunia ini?"
dengan serentak anak murid-muridnya menjawap dengan serentak : "Pedang!"

dan imam ghazali berkata benar pedang itu tajam,tapi yang paling tajam sekali didunia ini adalah LIDAH MANUSIA. kerana melalui LIDAH,manusia mudahnya menyakiti hati dan melukai perasaan saudaranya sendiri".

Thursday, June 18, 2009

setahun sudah!

arini 18 jun 2009,setahun sudah sume keperitan da kepayahan yang aku lalui berkenaan hatiku..aku harap segala keperitan yang berlaku dlu menjadi kenangan yg akn aku buang jauh2 dlm hidupku..hehe

Monday, June 15, 2009

huh! hati..

semalam aku dpt msg from??????? msg 2 berbunyi cmni "my love,words however special..could never even start,to tell you all the love i have for you within my heart=)" argh! aku dh pelik,dy ni salah bg msg ke,tp aku x tanye ape2 plak sbb aku pon x de krdt wat masa skrg ni,,tp aku juz berharap yg dy salah anta msg,sbb aku x kan buka pintu hati aku tuk dy lg..full stop!

Saturday, June 13, 2009

Jangan Pandang Belakang Congkak (JPBC)

Disebabkan kesibukan aku sepanjang praktikal,di tambah lagi kesibukan nak kne siapkan report,baru hari ni(12 jun) aku dpt tgk citer ni..Pas je balik dr tmpat praktikal,dlm kol 12 tgh hari aku pon cpt2 kol tasya kate dh siap,so tunggu la ibu amik dlm kol 12.30 then trus g JJ bukit raja.,kteorg nak tgk wayang JPBC,adk aku yg liyana 2 beria2 citer sonok cte 2,so aku pon x pueh aty la,nak g tgk la jugak,kteorg smpai dlm kol 1.3o tym 2 citer 2 dh start,so terpakse la beli tiket kol 3.20..b4 nak tgu citer 2 start jalan2 cuci mata la dlu..overall citer ni mmg besh la gak,wat aku pecah perut,dh la tym 2 lapa gler sakit perut aku gelak..yg aku pelik 2 citer yg pnye la klakar pn aku leh ngntok,confius tol..haha..


jangan pandang belakang congkak


model popcorn


with tasya


with iskandar

Cerita 12 jun 2009..

Akhirnya! selama 6 bulan penantian ku untuk menamatkan LI berakhir gak,semalam bersamaan 12 jun 2009 cukup lah tempoh tersebut untuk aku menjalankan latihan industri..adalah perasaan sedih skit,bkn sedih nak tinggalkan compny 2,tp knangan aku bersama kawan2 praktikal yang lain..hoho..korang2..azdi,faiz,chong,akmal(poli s.alam),shida n dayah(poli sabak bernam)zariffi(poli merlimau)..n satu2 nye akk yg praktikal ngn kiteowg,kak intan(unimap)..thanks a lot atas terjalinnye relationship ini..korang yaNG wat aku suke g keje,kalo ikotkan aty,mmg x sanggup nak abskan LI..huh! berakhir sudah sem 3 ni,pasni kne tumpu sepenuhnye tuk last sem..adeh,dgr citer dr mmber2 aku yg sem 4 dlu,mmg sgt tension..aduh! aku dh berdebar2 nak melangkahkan kaki tuk sem 4 ni..dah berakhirnye LI ni,bermula la plak nak wat report,report 2 mst kne siap akhir bulan ni la..sbb awal bulan julai dh kne interview..

pix2 mmber2 praktikal:-





Sunday, June 7, 2009

story for today!

actually arini plan nak g wat FINAL REPORT LATIHAN INDUSTRI kat umah my beshfwen wawa,kat jeram 2..terpakse ler postpon ag,,,aleh2 x jd la plak sbb aku n gemok ikot ibu aku(mak mmber aku,dh cm ibu aku dh pn)n tasya gak,kunun2 nak g anta barang anak dy(k.putri) 2 kat umah baru depa sewa 2..last2 skali kne basuh umah ler..angin tol la aku,tp aku x wat pon,kemalasan diriku melanda lak pada hari aku,x kuasa aku nak mengemas umah org(jgn contohi sikap ku ni k),,plan nak g PAS(plaza alam sentral,pas2 dh ptg sgt dh kol 6 dh pon,x jd ler,,so kteorg juz g JJ bukit raja je lar..x tau lak ada SALE weyh! frust sgt wet x de,tp ttp wat belagak cm owg banyak wet la..masuk kedai sana,msuk kdai cni,tp x beli pe pon..haha..aku juz mampu beli purfume WISH silky gurl n lip gloss kat elianto..balik kol 9.30 mlm..4 jam dok kt JJ jew..


tym kat umah sewa k.putri...


beli at JJ bukit raja..hehe =p

p/s:thanks tasya blnje kami mam KFC..sedap2...


SELAMAT HARI LAHIR...

dikesempatan aku ingin mengucapkan(cm nak wat ucapan raya la plak..=p)HAPPY BIRTHDAY TO YOU APPY..7 JUN 2009...smoga ko selalu tabah mengharungi cabaran hidup yang penuh berliku ni...hope gak sentiasa di murahkn rezeki dlm hidup..


kek spongebob khas tok ko...cm bdk2 btol..

SELAMAT HARI LAHIR

Awan Berarak Ceria
Tiada Titisan Hujan
Pohon Melambai
Tanda Sokongan

Kususuri Perjalanan
Bertemankan Senyuman
Di Hari Lahirmu
Sahabatku

Dedaun Berguguran
Membuktikan Kedewasaan
Walau Tanpa Madah Dan Hadiah
Namun Cukup Bagiku
Sekadar Ucapan

Selamat Hari Lahir
Iringi Doa Kuhulur
Bersyukur KepadaNya
Atas Nikmat Usia

Sahabatku
Usia Yang Tuhan Kurniakan Ini
Dihasilah Ia Dengan Amalan Yang Murni
Semoga Ia Menjadi Temanmu Di Akhirat Nanti
Selamat Hari Lahir

Usiamu Ibarat Mutiara
Tiada Berganti Lagi
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa
Agar Sempat Mengucup
Haruman Syurgawi

p/s: pada mmber2 yg lain yg sambut bufday bulan jun ni,,hepi bufday gak tok kowang..

Saturday, June 6, 2009

MUKTAMAR PAS ke 55..

pas ayah aku solat jumaat kami pon gerak ler g shah alam(mengikut perancangan g giant jew)sblum 2 g singgah mam kat hakim dlu sbb sgt la lapa dr pagi x mam pe2,,huhu..last2 ayah aku ckp mam kat HAKIM,adeh,trus x de selera..aku dh ler x mam sgt kat HAKIM 2,mknn dy x sdap lak...pas mam 2,ttbe je ayah aku ah ckp nak g stadium,aku ag la confius,x pnh2 lak ayah aku ni nak g stadium,x kan la ptg2 ni ada perlawanan bola plak,,sgt x mungkin sbb ayah aku lgsg x minat bola..pas2 aku tgk banyak lak banner2 PAS,aku ag la confius,ayah aku nak g mane sbnarnye ni,x kan nak dgr ceramah kowt,aku dh ler pakai baju cm nak g jejalan ler..adeh..dh berdebar,,pas2 lak sepanjang nak cari park keter 2,gurl2 yg jalan kat c2 sume bertudung labuh n berjubah,adeh,lg2 la confius,,,actually,aku x tahu menahu pon ttg bende ni,tp aku pasan la ikon 'MUKTAMAR PAS ke 55' ni ada kat blog ayah aku,tp x tau pon yg 2 pameran,ada booth,siap jmpe didi alias ag doe..aku di fahamkan ada 500 booth(sumber dr blog ayah aku ler)..

aku n adk2 ku bersama2 didi alias di booth permata hijrah..permata hijrah ni adalah produk penjagaan mata..aku sempat la gak rembat titis mata 2 berharga RM29.90 tp dpt diskaun so RM25.00 sahaja..bukan takat mata je,ada ubat resdung,bedak resdung n untuk keterangan lanjut leh lawati laman web www.permatahijrah.com..

tym ngah tunngu dak perot muncit mam aiskrim..

abaikan tarikh 2,ayah aku salah setting ler 2..antara booth yg terdapat di sana..




minom mocha ice blanded at giant shah alam..


Friday, June 5, 2009

SAHABAT

aku masih tak dapat melelapkan mata,padahal nak hampir kul 3 pg dah ni..nasib bek la sok x keje..compny aku bg cuti k..bkn aku memonteng,,baik tol cmpny aku 2 an(first tym puji cmpny 2)..tetibe lak teringat kat kawan2 baik aku 2..rndu doe kat korang,,tetibe je rasa nak citerkan sal depa dlm ni ler,,hehe..


ni name dy sarifah abu jelani..nama panggilan leh panggil cpah or kak pah jew,nama selain dr itu tidak di benarkan ok! dh lame dah kwn ngn dy ni since standart 3,lama dah,,dh 11 taun kiteorg berkawan..kteorg an x pnh bergado,cume bertekak kecik2 2 biase ler,kalo kat sek rendah dlu an,wlupon ada org hasut dy x yah kwn ngn aku sbb dlu kan bergeng2..cm berpuak2 ler,pas2 aku gdo ngn salah stu geng aku 2,dy akan hasut org2 len jgn kawan,,haha..2 masa bdk2 dlu ler..skrg dh x de dh cm 2,pas2 an,engat ag tym aku gdo ngn N,pas2 dy x kasi cpah ckp ngn aku la mcm2 la,mlm tym kelas mlm 2 an,aku nak sumi ke jelly ke yg cpah mam 2 an,yg klakarnye..dy bg aku senyap2 je..takut N tau nnti,,haha..mmg aku engat saat 2 sampai skrg,,poyo2 je N 2 an,engat dy bagus sgt kew??? cpah ni antara diary ke 2 aku ler,everything prob,x kire la cinta ke masalah peribadi kew,sal mmber2 ke,haha..dy la org yg aku akan cari selain dari najwa,nnti aku citer sal najwa lak k..walaupon skrg kami dah jauh,aku masih disini dy d utara sana 2..tp itu cuma jasad je,ttp hakikatnye,kami kerap berhubung,sama ada melalui ym,mysapce,calling2 n sms..tp sepanjang LI ni baru sekali jmpe,sowi la beb! x sempat la nak trun ipoh nak jmpe ko,,pe2 pon pooh aku 2 jgn wat2 lupe k,,kalo lupe siap ko..x yah balik cni..ahaks!


yang ni lak wawa or nama sebenarnye raja najwa munira ashikin bt raja shahdan..fuh! kemain panjang tol.. aku mmber ngn wawa ni since form 1,form 1 aku sek kat sek agama men jeram..so,dy adalah antara org2 terawal yg aku kenal,alhamdulillah,trus sahabat sampai sekarang,kire dh nak masuk 7 taun la kami mmber,hehe..banyak sgt kenangan aku ngn dy ni,,ye la dr sek men sampai kat poli..dy ni sgt2 la baik n lgsg x pnh berkira ngn aku walau cmne pon keadaan 2,,banyak sgt dy dh berkorban tyk aku,tym kat sek men dlu,dia la tlg aku tuk handel2 kan adk2 angkat aku 2,kemain siap g anta surat kat adk angkat aku tym cikgu x de kat class..dy la jd posman tuk aku...adeh,banyak sgt la kalo nak citer dlm ni,kat poli lak,aku pon x sangka dpt poli same wlupon kami beza 1 sem,x pe la,wlupon 1 sem je bersama tp aku rasa setiap sem yg aku lalui,dy cm ada dekat je ngn aku,ye la,tym aku sem 2,dy g LI,x pnah lupe tnye stdy aku ok ke x,ni tym aku LI n dy sem 4 kt poli still amik berat sal aku,expecially report aku ler,riso tol dy kalo report aku x siap..aku engat ag tym aku sem 1,tym nak siapkan asgment programming,kol 12 mlm dh 2,aku msg suh twun bilik aku sbb x pat wat programming 2,dy dr tngkat 4 sanggup twun smata2 nak tlg aku siapkan assgment programming 2.wlupon tym 2 kami 2-2 dh buntu nak siapkan aturcara 2,dy sabar gak, kol n msg tanye kwn2 class dy idea nak wat coding 2,,pnh gak pas dy siapkan assgment dy,kol 3 pg 2 gak dy twun g bilik aku tlg aku wat assgment aku lak,sampai tertdo kat bilik aku,,cmne susah pon dy tym 2,dy akn cube nak tlg aku gak,pas2 dy kalo g mane2 holiday mst engat nak beli somthing kat aku,mst dy beli kat aku,aku je yg x pnh beli kat dy,sbb aku pon sengkek tym 2..nnti aku dh kaya,aku beli manyak2 adiah tok ko k..huhu.,aku sangat2 bersyukur krana di kurnia kan sahabat seperti dy,aku rasa x kan jmpe dh la lg sahabat cm dy ni,susah senang aku dia sentiasa bersama..susah nak d luahkan dgn kata2,,hanya allah yang menjadi saksi betapa tulus nye persahabatan ini,apa yang aku harapkan adalah hubungan yang terbina ini biarlah sampai ke nafas yg terakhir..



ni lak sahabat yg aku tersgt2 la rindu,sbb dh lame sgt2 x jmpe cntact pon x kerap cm dlu sbb busy sgt2,,name dy eija..nor haniza bt ya-habib..last jmpe pown masa dy dtg umah aku nak anta present bufday aku yg ke 17..pas2 lgsg x jmpe dah,,reunion ari 2 aku x g lak,kalo x leh melepaskan rndu..ni sume ko pnye pasal la pacek remy ngok ngek!!!! pg reunion 2 x ajak aku...kalo x leh jmpe eija..mmber ngn dy start form 1,mase form 1 dy la dok sblh aku,haha..2-2 kaki tdo masa kat class dlu,pantang cikgu x de je,tdo..mmg x de keje lain dh,dok plak blkg skali,,mmg baik pnye port ler..dy la org pertama yg perkenalkan aku pada dunia nasyid expecially kump inteam..uish,tanye je la sal inteam cnfrm leh jwb pnye,sampai abg syah kai keter wrne pe pon dy tau,,mmg fanatik tol la minah ni,,haha..bile de lagu2 inteam yang terbaru nnti dy kol la,suh dgr kat radio..slalu lagu nasyid ni kat radio IKIM je la...pas2 nnti dy tuliskan lirik lagu kat aku bia snang aku nak nyanyi..eija ni dok ostel lak,so aku la yg kne dgr carta IKIM,,tgk inteam kedudukan no bape,nnti aku inform ah kat dy bile kat sek nnti..pas2 form 2,n f3 dh x same class,tp dy rajin la g melawat aku kat class aku,,sbb aku mls nak g class dy,jauh lar..pas2 f4 dy dh pndah sek mane tah,x engat la..n skrg dy kat UITM pahang..ummm...sbb 2 la aku mara tol kalo ada org kutuk2 inteam dowh,sbb bg aku kump inteam la yg merapatkan kami..pe2 pon hidup INTEAM..

UNTUKMU..

Sahabat
Dalam kabut ku tercari-cari cahaya
Akhirnya ku temui sinar ceria diraut wajahmu

Andainya alam ini mampu berkata-kata
Pastilah pujian buat dirimu
Di waktu itu akulah yg bertuah
Punya sahabat sepertimu

Sahabat
Kau bimbing la ku menuju cahaya ilahi
Sahabat
Aku lemah mangharungi ranjau dunia

Sahabat
Aku ingin seperti mu dalam ketenangan
Menghadapi hidup ini

Sahabat ku bersyukur kerna mengenali dirimu
Ku harap moga kitakan bersama
Harungi segala suka duka
Moga kejayaan milik kita
Agar hidup menuju mulia

p/s:bg aku an,sahabat ni adalah permata yg paling bernilai dlm dunia ini,andai ada segunung permata pon x de makna nye bagi aku andai sahabat2 aku ni x de..mereka lah yg melihat jatuh bangunnye diriku ni..slalu nye umo2 cm aku ni sume sdg sbok menjaga pakwe masing2 hingga sanggup mengenapi kan kawan,tp bagi aku,aku sanggup berkorban ape je demi SAHABAT aku,kawan mmg ramai tp SAHABAT susah sgt kite nak temui,bersyukurlah,andai kite x di kurniakan pakwe or sebagainya sekurang2 nya kite masih lagi di kurniakan SAHABAT yang selalu berada disisi kite,pesan aku,pakwe ngn SAHABAT,SAHABAT 2 lagi penting sbb,pakwe x kan phm kite mcm mane kawn2 kite paham kiter,,kawan2 aku!!!!!!!!sape yg rasa dy adalah sahabat aku(sahabat2 SIT3A yg masih meneruskan perjuangan bersama diriku)terima kasih sbb bg aku peluang mengenali diri korang dan aku amat2 bersyukur kerana allah mengurniakan kalian sume wat diriku..semoga kita sama2 berjaya di dunia dan akhirat,wat sahabat2 yg dh lama aku kenali "setiap pertemuan pasti ada perpisahan,pe yg kit sama2 cari adalah keredhaan allah....wassalam..

-4.38am-




Tuesday, June 2, 2009

rindu sgt ni weyh...


dak2 gurl class aku...

pix mse sem 1...sblm nak msuk clas cik fiza

cm biasa ler..pg2 lagi dh ym ngan sob,tp arini aku ym lambat skit sbb g lepak kat CECR dlu,,dalam kol 10 baru aku g opis then meneruskan kerja menaip report harian aku 2 ler,,rabu mgu dpn dh nak kne anta,kang x siap lak..masak lak aku..dlm2 ngah men ym 2..ttbe sob ckp aku rndu sume weyh,,kat ko,kat fahmi..adeh..kalo nak di cakapkan tahap rindu aku ni,dh x tau nak cakap,hanya menghitung hari je nak balik poli 2..tapi aku tabah kan hati..bila berjauhan perkara rindu 2 biasa la.."dimana ada tercipta kemesraan di situ terselit kerinduan"..haha..sempat ym ngn fahmi gak,org yg tersangat la bz 2..fahmi! rindu ko ler..ko 2 bz sgt,sampai x sempat nak melayan aku..
pas2 mlm plak dlm kol 1.30 aku ym ngn zaki lak,,uish,,rindu jugak kat sume...adeh..pe2 pon aku lg sgt rindu lar kat classmate2 aku,,expecially kwn2 gurl aku(nina,nurul,pika,ira,mira,aten,bayah,mawar,ikin,seha,kyra) n also kwn2 boy aku(sob,botak,fahmi,nawi,din,aiman sume ler)..