About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, June 6, 2009

MUKTAMAR PAS ke 55..

pas ayah aku solat jumaat kami pon gerak ler g shah alam(mengikut perancangan g giant jew)sblum 2 g singgah mam kat hakim dlu sbb sgt la lapa dr pagi x mam pe2,,huhu..last2 ayah aku ckp mam kat HAKIM,adeh,trus x de selera..aku dh ler x mam sgt kat HAKIM 2,mknn dy x sdap lak...pas mam 2,ttbe je ayah aku ah ckp nak g stadium,aku ag la confius,x pnh2 lak ayah aku ni nak g stadium,x kan la ptg2 ni ada perlawanan bola plak,,sgt x mungkin sbb ayah aku lgsg x minat bola..pas2 aku tgk banyak lak banner2 PAS,aku ag la confius,ayah aku nak g mane sbnarnye ni,x kan nak dgr ceramah kowt,aku dh ler pakai baju cm nak g jejalan ler..adeh..dh berdebar,,pas2 lak sepanjang nak cari park keter 2,gurl2 yg jalan kat c2 sume bertudung labuh n berjubah,adeh,lg2 la confius,,,actually,aku x tahu menahu pon ttg bende ni,tp aku pasan la ikon 'MUKTAMAR PAS ke 55' ni ada kat blog ayah aku,tp x tau pon yg 2 pameran,ada booth,siap jmpe didi alias ag doe..aku di fahamkan ada 500 booth(sumber dr blog ayah aku ler)..

aku n adk2 ku bersama2 didi alias di booth permata hijrah..permata hijrah ni adalah produk penjagaan mata..aku sempat la gak rembat titis mata 2 berharga RM29.90 tp dpt diskaun so RM25.00 sahaja..bukan takat mata je,ada ubat resdung,bedak resdung n untuk keterangan lanjut leh lawati laman web www.permatahijrah.com..

tym ngah tunngu dak perot muncit mam aiskrim..

abaikan tarikh 2,ayah aku salah setting ler 2..antara booth yg terdapat di sana..




minom mocha ice blanded at giant shah alam..


2 comments:

AzReeN said...

oi kin....cntik ar tudung tg ko pki 2...ko bli ktne weh???mhl x??nk gak..nk wt g klas sem dpn...huhuu

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.