About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, July 21, 2009

bosan+menghitung hari

ni dh sampai tahap pe dah bosan nye ni,x sabar tol nak balik poli next week dan memulakan kembali pembelajaran..ceh! semangat gilak! ye la,bape bulan dh x bukak buku ni,otak pon dah beku,sah2 kalo lectre tanye modul sem 2,mmg dh x hinggat..ye la dh 6 bulan LI,lgsg x pegang buku cmpur lak cuti sebulan lebih dok ngadap laptop ni je la,sampai dh x tau nak wat pe dah ngn laptop ni,last2 men la game sampai x hinggat dunia..amik ko..tp en dgr citer sem 4 ni huru hara sampai x cukup tdo,mmber2 aku la yg bgtau..aduh! plus cuak lak ni,mst dh x leh enjoy2 cm dlu ag dh,ag pon dh start short sem lak,blaja pon 16 minggu jew,sah x de rehat la aku..conpem assgment berlambak2,mini projek ag,sbb dh final sem lak kn..weyh! berdebar ni..sape la lectre yang masuk class kite en?aku nak pn fiza n puan zaharah..baru besh doe,,senang segala pembelajaran kite..haha..pas2 final de 4 paper lak tu,dr sem 1 sampai sem 4,asik 4 paper jew,bile nye final de 1 paper je ni,x yah dok kalut2 baca buku en?ish,ni dh jauh pemikiran ni..msuk pon blom ag dh pikio mcm2 lak aku ni...

p/s:sem ni kite bukak pose same2 ag tau,plan g holiday 2 nnti kite bincang erk nina..party pijamas 2 aku join mira,mau beli baju tido baru!!

1 comment:

Firdausi said...

Hahaha... Fid pun xsabar gak nak msuk poli tp beku kepala minda ini... hehehe