About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, July 23, 2009

massage ..



td en,dalam kol 8 cm tu la,aku dapat msg dari A***..msg 2 berbunyi cmni:"ko ada doakan aku yang buruk2 x?"huh! aku pon mcm pelik la,pesal lak mamat ni en,pas2 aku pon reply la,"doakan ko yang buruk2?nape lak ko tanye cm 2?" pas2 dy reply ag "pnh x?" aku pon reply la balik,dalam masa yg sama aku x paham asal dy tanye cm 2 dan aku mls nak tanye n nak pk then aku pon reply la balik,"aku ni hati baik,dgn apa yg ko wat kat aku,tp aku still doakan yg terbaik tuk ko" perkataan aku,ko tu kami gunakan setelah break nye relationship tu..haha..tp swear masa aku geram mase dy wat perangai dlu mmg la de doakan dia,bia dy rasa cm pe yg aku rasa cm pe yg dy wat kat aku..tp x de la sampai doakan dy yg buruk2,ag2 skrg ni kami dh mmber balik,x kan aku nak doakan yg x baik pulak..tp kan betol la,doa owg yang teraniaya di makbulkan..kalo x,x kan dy tanye soalan cm 2 kat aku..konpius la weyh!

p/s:aku dh x de perasaan cinta kat ko! cume ada sedikit syg je..haha!

No comments: