About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, July 1, 2009

senior x dapat asrama mulai januari 2010???

MAKLUMAN PENEMPATAN ASRAMA PSIS SESI 2010

Pihak pengurusan PSIS telah membuat ketetapan bahawa mulai sesi Januari 2010 dan seterusnya, semua pelajar semester 4, semester 5 dan semester 6, TIDAK DITAWARKAN penginapan asrama PSIS. Ketetapan ini juga digunapakai kepada semua pelajar yang melanggar peraturan dan disiplin asrama PSIS. Sebarang kemusykilan, sila berhubung dengan Pengetua Asrama PSIS

baru je dpt ym dr fid,
"Artikel mengenai status asrama PSIS tahun 2010... klik www.shinodafid.blogspot.com "bile membaca perkataan status asrama 2,berdebar2 rasanye..sbb sblm ni de gak shida n dayah bg tau lepasan LI dan sem seterusnya x pat asrama,sbb asrama x ckup,ye lar tuk sem baru ni jew seramai 1300++ yg akan mendaftar,mane x kiteorg kne dok luar,yang aku hangin sgt ni,dh la sem ni aku final sem,aku x leh bayangkan keadaan aku dok luar dgn suasana yang cm 2,,celah mane aku nak nek nak g poli 2,bkn aku de transport pon..sape yg dok 1 poli ngn aku,dy tau la keadaan ulu nye poli aku 2,mane de umah sewa yang dekat..yang pengurusan asrama n poli ni pon 1 dh tau asrama x cukup,x yah la amik student baru ramai2,student yg ada pon x terjaga..baru cerita yg aku dgr,blok asrama lelaki dh kne amik ag 1 tuk d jadikan asrama prmpuan,jd skrg tngal 2 blok tuk asrama lelaki..so warga PSIS,apa cadangan korang?pe perasaan korang,sedih,suka,mara,gembira dengan berita ini??any comment juz leave here k...aku nak tau gak pandangan korang..sekian..

6 comments:

Agent Orange!! said...

mm...sedih gak..so??panngil uncle karam singh la(tv3)...haha..wat mogok ker..mst jd isu besar nnt..ehehehe...

nur asyikin said...

2 la depa ni x pk la betapa susahnye student PSIS kalo x pat ostel..rasa nak g bom je PSIS 2..haha

Duncan Jaggerjack said...

owh..shit!

HAMDI SOLEH said...
This comment has been removed by the author.
HAMDI SOLEH said...

saye dak junior sesi januari 2010..bkn die amik ramai kak tapi disebabkan pengambilan tahun ni terlalu ramai pelajar yang pandai pon yg dpt 3.4,5,6,dan 7A pon tercampak sesi januari 2010..saye slah seorng pelajar itu walaupun sye dpt 5A tpi saye terpakse masok sesi jan..malang sungguh..nak tau x permohonan kali ni menjangkau 136 422 fakta yang saye dpt ...dari angke tu 40 000 saje yng akan ditawarkan so terpakse lah bagi 1 poli menampung 1400 org padE pengambilan tahun ni..sekarang ramai dak yang pandai saingan pon banyak...yang pandai pon x semesti ye boleh dpt sesi julai kak .tuk tahun ni ape lagi taun depan..saba je kak mulai sesi jan 2010 semua senior x dpt asrama sem 4,5,6..sabar je kak nnti dah makin ramai pelajar.die buat lah 1 blok asrama lagi huhuhuu...wasalam

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.