About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, August 10, 2009

kasut baru..also contect lens baru,,haha,,mengong!

beli kasut ni pon,sbb poli dah wajibkan student pakai kasut tutup,aku lak ne de stok kasut tutup,kasut terbukak banyak ah,sbb sem 1-2 aku pakai kasut bukak ok jew..x de lak nak kena saman2 ni..ades,,sejak balik LI sume dh berubah,sampai terpingga kiteorg,masuk jabatan dh x leh terus jmpe lectre kat meja,kne jmpe kat kaunter jew,,g kafe kne pakai bju lengan panjang,tiap ari selasa kne pakai baju bengkel,ari khamis lak kne pakai bju batik..adeh..mcm2..

dalam x de2 wet ni sempat ag aku beli contact lens baru,,haha..pau wet ayah ah,kasut pau wet mak,kah2,,bru adil..weyh! bile kp nak masuk ni..sengkek dh ni..










No comments: