About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, August 7, 2009

penutupan PSIS & cuti H1N1..

Pada hari khamis hari tu,aku telah mendaftar sebagai pelajar semester 4 bagi sesi julai 2009,alhamdulillah sume nye berjalan dgn lancar.bilik hostel pon dapat sebelah2 jew ngn classmate, walaupon x sebilik ngn classmate aku,name aku last kan,so dpt rumate ngn SIT 4B,tp aku x kisah la,sbb aku pon kenal je dy,ag pon,ngn sape2 pon aku leh mmber,so x kisah la..keesokan nye hari jumaat,aku daftar untuk modul sem 4 plak di DSU,alhamdulillah,x de mengulang subjek2 sem lpas..so 100% juz tumpu kat modul sem 4 jew..

Hari pertama kuliah,alhamdulillah sume berjalan dengan lancar walaupon ada la sesetengah class 2 lectre nye lgsg x besh,x besh x pe ag,ni belagak nak mati,2 yg x tahan 2..tp di sebabkan nak g menuntut ilmu,so redha n pasrah je la..class dh start ngn kuiz,nasib bek assgment x de lg,,huhu..

Kemudian pada 6 ogos 2009 kami di gemparkan dengan penutupan PSIS arahan dari pihak Kementerian Kesihatan Sabak Bernam yang mengarahkan untuk menutup pengajian selama seminggu.sudah beberapa ramai yang dikuaritin kan lebih 200 org gak la..termasuk la classmate aku skali..yang positif H1N1 pon dalam 4 orang ke atas jugak la..mmg riso jugak dengan wabak ni,ye la duduk dlm 1 kampus x mustahil leh berjangkit..selepas mendapat pengumuman cuti itu,aku pon pe lagi bergegas ke asrama(dalam hati sgt sronok sbb class VB x de) dan mengemas barang,walaupon bertolak agak lambat(sbb bf nina amk kami pas abs waktu keje),tp excited nak cuti pnye pasal,awal2 la berkemasnye.aku bertolak pada pukul 10.30 malam then sampai umah kol 12.15 tgh mlm..

tu je la yg aku nak citer tuk kali ni..so kpada sume follower,jaga kesihatan baik2,kalo demam 2 cpt2 g jmpe dokter..sama2 la kite cegah wabak selsema babi ni..jaga kesihatan,jaga diri,senyum2 slalu,,,da...

1 comment:

Anonymous said...

The ed hardy clothes style has Christian Audigier lived much longer than its counterparts from the 1980s ed hardy shoes ; it may be because of its relatively ed hardy outlet inoffensive style or because people just love animals ed hardy , but it's less frowned upon ed hardy Bikini .Today you can find high quality blanket and sheet sets in a ed hardy Hats cheetah print. These are common enough that you could even go to ed hardy swimsuits a department store and find them, so you should have no problem finding cheetah ed hardy clothing printed sheets and blankets if they are what you are looking for. Ed Hardy Glasses These can be a great accent to a more contemporary home theme, though obviously are not great for homes that are more conservatively or classically decorated. Curtains that have this type of pattern are more difficult to come by. You may have to go to interior design specialty stores, or look online order to find curtains with cheetah spots printed on them. However, in most cases if you can find them, they are usually not very expensive.