About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, January 3, 2009

~my lovely bestfriend~




alhamdulillah..14 january ni genap setahun usia perkenalan kami..selama 1 tahun ni jugak banyak suka dan duka yang kami lalui sbg sahabat.
to nonet,thanks 4 everythings..thanks sbb ko sabar ngan kerenah aku..disaat aku ngah huru hara pasal si "SHENGAL" tu,ko sorang je yg memahami aku waktu 2..aku x kan lupe kan smua kenangan kite dr sem 1 until sem 2..aku x kan jmpe org cam ko lg sem 4 nnti..aku x tau la aku nak cari sape if aku de masalah nnti,nampak gayanye sem 4 nnti aku kne berdikari la..sowi la ek,kalo sem ni aku x luangkan banyak masa ngan ko,ko pon phm kan sem ni aku sgt sibuk,lebih2 lg dh x same bilik ngan ko,mmg x leh asyik nak berkepit cam sem 1 dlu,thanks gak sbb wlu pe pon terjadi ko msih menyokong aku.skrg tngl kite berempat je yg masih meneruskan sautot geng..haha..kalo aku ada mara2 ke sgt2 sory k..2 smua aku terlepas 2,x de pe2 makne pon,finally,janji atu pe pon yg terjadi kite x kan putus kwn k...SAYANG KO SESGT TAU!!!

SEPI!!!!!

sedang aku asyik memikirkan,ape la yang aku nak tulis dlm blog ni,tetiba lagu sepi nyanyian yuni sahara pon berkumandang,lalu aku pon teringat masa kami menonton cerita ni selepas penat meneelaah pelajaran..tgk kat bilik jew beramai2..mmg besh gler la citer ni, graphic dy cantik walaupon nampak sgt x real..ni antara bait2 yg besh..

Bisikku pada bulan…

Kembalikan…

Temanku…

Kekasihku..

Syurgaku…

Tanpa dia, malam menemanku…

Sepi memelukku...

Bulan jangan biar siang…

Biar alam ini kelam…

Biar ia sepi…

Sepertiku…

lagi lagi tag..

1) bekas kekasih saya adalah
si sautot

2) saya sedang mendengar bunyi
hp sy memekak..

3) mungkin saya patut
hangout ngn kwn2

4) saya suka belajar
bab perkahwinan dlm subjek agama islam sem 2

5) sahabat baik saya
x terkira~

6) saya tak paham
kenapa ape yg sy suka org lain pon suke gk..

7) saya kehilangan
dia! dicuri oleh seseorang~ (pulangkan balik!!!!)

8) ramai yg berkata
aku bising cam nenekl! aku pedulik ape..yg penting dorang sayang aku! hak hak hak

9) makna nama saya ialah
sila rujuk kamus nama2 dalam islam.

10) cinta tu adalah....
cinta itu boleh diumpamakan mcm mkn sambal belacan,walau pedas hingga mengalir air mata ia tetap dimakan jua....

11) di suatu tempat
bilik kat ostel aku,huru hara..

12) saya akan cuba
menjawab soklan2 mengarut ni sebaek mungkin

13) makna SELAMANYA ialah
cari sndiri la dlm kamus dewan,2 pon nak tanye aku ke?

14) henpon saya...
motorola jname pe tah!

15) saya paling meluat
orang yg mengade2!

16) bila saya bangun dr tidur
saya mengucap "syukur..." aku masih hidup

17) party adalah
aku tak pernah join party!so aku ta tau..

18) haiwan yg paling cute
monyet

19) peringkat umo yg paling menyeronokkn
jd isteri org dan ibu kpd anak2 yg comel

20) hari ini saya rasa sgt tension sbb
ada org yang telah menensionkan pale otak aku

21) mlm ini saya akan cuba
mengupdate blog sy

22) saya btl2 inginkan
mak n ayah sentiasa ada ngn sy..boleh tak??? huhu...

23) bila tgk muka kt cermin pg td
ala...comotnye muka tym bangun tido..

24) shopping kompleks adalah
bli yang perlu jew..

25) makanan segera biasanya
aku mkn tym tengah kaya...

26) ayat2 terakhir kata pd org...
aku syg org yg syg aku!!!!

27) nk pnjgkn tag ni?
x pyh!....