About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, January 11, 2009

besok aku start LI (praktikal)

dah 2 sem berlalu,sok masuk la sem 3,kira lg 1 sem la aku nak menghabiskan pengajian aku ni..huh~sekejap je masa berlalu kn?mcm2 perasan yg ada sekarang ni seronok sbb nak timbe pengalaman bekerja,maklumlah selama ni aku x pernah bekerja kn.cuak pon ada gk,risau,gerun..pe2 aku harap selama 6 bulan ni semua dpt berjalan ngan lancar..

kpd semua dak class aku SIT 3A n semua student PSIS yang menjalani LI,selamat menjalani LI,,wat LI 2 leklok k..