About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, January 14, 2009

hari ke 3 aku LI..

actually,mmg x bez pon tmpat LI aku..adoi..aku rasa cam nak tukar je tmpat LI..aku pon x tau camne aku leh LI kat tmpat camni..sangat membosankan,dh la senyap sunyi jew..x reti aku..tym2 camni aku sgt merindukan keriuhan class aku SIT2A.aku kuatkan semangat nak p LI ni pon sbb aku nak abskan sem ni same ngn dyorg,kalo ikut hati,,aku nak repeat je LI ni..baru 3 hari aku dah x sanggup,aku ada 104 ari lg nak dok kat cni..tp nak wat camne kan?kejayaan semanis madu mmg memerlukan pengorbanan sepahit hempedu..kata2 hariz pon masih kuat dlm ingatan aku..n insyallah berbekalkan semangat aku dan dorongan kwn2 aku,,aku harap aku dapat bertahan la selama 6 bulan ni..first keje aku hari ni,aku d suruh buat cover majalah,2 x kisah la sgt..tp aku x reti la wat keje dlm keadaan sunyi camni..kan aku dh biasa riuh rendah,btw,aku x wat lg pon cover 2..
sbb aku x install lg adobe2 2..jap ag aku siapkan la..
nak kne amk mud,sesuaikan ngn keadaan ag,,smua amk masa 2...k la,nnti aku sambung balik cite ni..da...S

dah 2 ari aku menjalani praktikal..

alhamdulillah hari pertama dan kedua aku di tempat praktikal berjalan ngan lancar,wlupon pada hari pertama aku agak x dpt sesuaikan diri ngan keadaan disana.maklumlah TNB,bkn tempat sebarangan,banyak gak peraturan yang kene d patuhi..aku pon agak cuak gak tgk bangunan yg besar2 berasap2 plak 2..tiang2 elektrik..huh! berdebar2 jantung aku..pada first n second day x de keje lg yg diberikan,juz dgr taklimat n taklimat..sok baru aku start keje,tempat pon aku x tau d mana letaknye.mcm ne nak start..huhu~..rasanye 2 je la yg aku nak cite tuk 2 aruini.berdebar2 n excited plak nak mulekan hari sok...
wassalam..