About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, February 1, 2009

wet KPTM dah masuk..shoping kat alam sentral ma..

dah lama sgt rasanya aku x coret luahan isi hati aku kat dalam ni..haha..busy seyh,ngan praktikal,balik keje dah penat x sempat nak ngadap laptop,sian laptop aku..huhu~urm..smlm classmate aku botak msg aku kate wet kptm dh masuk,pergh! aku pon pe ag suke ah,,leh shopping!! tp aku x bape nak pcaya dlu sbb dak class aku ni suke men2..hari ni pg2 lagi kol 10 aku dah ajak mak aku p bank nak tgok wet dh msuk ke blom..haha..wet dah msuk..setelah 3 mgu kteorg menunggu..aku pon ape lagi,meneruskan la plan yang telah di rancang bersama adk aku nak g s.alam..balik je dr bank aku ngn adk aku terus g s.alam..haha..cadangnye juz nak bli mp3..bile dh nampak hp,harganye pon leh tahan,aku terus rembat handphone,,haha..pe2 pon puas aty la setelah sekian lama aku nak tukar hp baru akhirnye tercapai gak tahun 2009 ni..ahaks!