About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, March 25, 2009

melepaskan rindu..

assalamualaikum..
lama rasanye aku x mencoretkan ape2 dalam blog ni..mmg busy gile la ngan LI and laporan harian n laporan akhir,huh! aku lak dah mule bosan meyh nak gkeje..haha..rasanya dok kat poli 2 ag besh,walaupon ceruk n hujung dunia..ahaks! urm,nak citer ni,sabtu minggu lepas 2 sempat gak la lari g jeram jap ajak ayah aku g umah mmber baik aku,najwa tuk pinjam dy punye buku laporan harian n laporan akhir,x lama pon jumpe,1 minit pon x sampai kot..x sempat ag nak bergosip ape2..haha..tp ari 2 dy ada telefon,sempat gak la bergosip jap..

ni la laporan yang aku amik tu:-

laporan akhir


laporan harian

ari ahad lak,ex rumate merangkap member2 baik aku datang,adoi..depa mmg suke men terjah je dh kat bawah baru nak kol,geram tol..x sempat nak wat pe2..lama gak la depa lepak ngn aku,rindu seyh,3 bulan lebih x jumpe..ni pon x tau bile la leh jmpe lg,sejak start short sem ni huru hara n kelam kabut dibuatnye..