About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, April 1, 2009

citer semalam and hari ni...

huh! sekejap je an dah masuk bulan april..ini bermakna 2 bulan lagi la aku nak menghabiskan LI aku ni..ye2 dah x lama dah..semalam sempat gak la aku jalan2 g CRE(keje nak mengular je) sekali sekala dapat keluar mmg besh,x de la asyik terperuk je dalam opis 2,x berkembang otak aku..haha..lama gak la tunggu kak ida 2,dekat 1 jam gak,rupe2 nye kak ida g settle kan pelawat..aduh! asal x cakap awal2,bunag masa je menunggu..pas2 otw nak balik kiteorg g la'phase 1' dan 'phase 2'(mengular ag,padahal leh je jalan jalan biasa)..aku cuak jew,dh la x pakai kasut yang sepatutnye,takut tersempak ngn orang 'safety' jew..sbb lalu kat tempat arang batu sume kan..bahaya 2..pas2 sempat lak p beli jambu..masalah tol pagi2 makan jambu,abis sakit perut aku..wet jambu shida pon x bayar lagi ni..haha ;p

hari ni lak,pagi2 lagi dayah msg kate stand by je lectre nak datang.aduh! aku dah huru hara la ym sume kawan2 ku..dy kata surat dah sampai semalam tp k.ida lupe nak g tau,dh la lectre laki lak 2.berdebar gak la bila dayah ckp 2..pas2 td lectre tepon dy(dayah)cakap nak datang ari selasa ni,so sempat la nak wat preperation untuk cop buku laporan 2 yang dah tertunggak selama 8 minggu.. =)

p/s: relex je la..lectre 2 bkn nak tgk ape pon(ayat nak sedapkan hati ni)