About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, April 7, 2009

GOD! i really2 need them!

urm..hanya allah je yang tahu betapa susah nye aku nak mengharungi hidup ini tanpa kawan2 aku..ye la an,dh setaun bersama gelak,menangis,suka,duka,meraung,kecewa semua kteorg kongsi bersama,tak sume bende kite bole berkongsi ngan keluarga.macam aku,aku jarang luah ape2 kat family aku.sbb 2 la kawan2 antara orang yang akn aku luahkan everythings..mmg agak perit r menjalani hidup ini,lebih2 lagi tym aku LI ni dan banyak masa aku habiskan untuk LI,tanpa dyorg x tau la nak luah kat sapa,bukan x contact.tp x de la macam kami sama2 kat poli dlu..mmg sgt rindu gle ah kat dyorg.mane2 pon aku pegi,dyorg sume tetap dlm hati aku.

sgt perlukan mereka:-

nonet= dy la tempat aku meluahkan everything dan kami x kan ada rasie antara 1 sama lain..

najwa= banyak bg kata2 semangat kat aku,dh 6 taun berkawan,ada keserasian.

appy=orang yang pernah singgah kat aty aku,wlupon kawan selama 1 sem,tapi dy adalah antara pendengar yg baik...

k la,nak rest la..arini penat+bengang..mcm siak tol,huru hara aku arini..adios...