About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, April 12, 2009

tudung syria..

finally dpt gak aku beli tudung syria setelah beberapa lama aku asyik usha tudung ni kat blog2 org jew..nak beli pakai pos susah la..harga same je pon pas2 nak kne bayar wet pos ag,bek beli kat kedai je..

congratulation to all gradute PSIS..


semalam telah berlansungnye majlis konvokesyen ke 4 di dewan serbaguna politeknik sultan idris shah..tahniah pada sumua yg telah graduate..expecially 4 my fwen thard(DKE)..haha..graduate gak ko ek..lalalalala...

Citer jangan tegur besh gak la..tahniah wat semua yang menjayakan filem ni..



aku tengok citer ni pada 9 april 2009,hari pertama ditayangkan..so far hari 2 x ramai la sebab taim keje kan..kami pergi 4 orang(aku,shida,dayah n kak intan) naik keter shida..pada mula nya juz nak tengok kat centerpoint klang jew sbb dekat an, ag pon kiteorang ni dah la ponteng kejer(jgn contohi perbuatan kami ye adik2).last2 discussion semua sepakat nak g tengok kat JJ bukit tinggi jew,c2 besh sikit..beli tiket kol 12 tgh hari tapi wayang kol 1..so,kteorg g la mam dlu kat rasamas memandangkan perut pon dh lapar so masuk je la mane2 pon,jnji makan..aku order chicken chop..nyum..nyum..geram tol,makanan aku paling lambat sampai(aku ni dh la mam lambat) agak gopoh-gapah gak la aku mam tym 2 rasa nak tercekik pon ade..pas2 tepat kol 1 kiteorg sampai kat wayang 2,laju gak la kteorg jalan..ahaks! pegi2 wayang x start gak..lame gak la tgu 20 minute..1.20 ptg bru start..(rugi masa je mam cepat2 td)

wokeh,citer jangan tegur ni,besh gak la..besh sikit dari jangan pandang belakang..ada moral value gak,jangan tegur sebarangn org lebih2 kg if kiter sowang2 kat hospital lak 2..seram!! citer ni agak berdebar2 la sbb hantu 2 men muncul jew,nak tercabut gak jantung aku ni..pas2 hantu(julia zigler) kelakar pon ada..kelakar tol hantu 2..pandai lak dy wat lawak..haha..4 bintang tuk citer ni...sape2 yg x g tengok ag 2 aku syorkan korang p la tengok k..

kuar panggung kol 3.15,sempat g pli ice cream kat mcd ag..pas2 terus balik ah then sampai kat tmpat keje aku tepat kol 4..haha..giler ah..kol 5 punchcard pas2 balik umah!

                              muke menunggu makanan,tetap senyum walaupon tgh lapa gler!

                                                     chieken chop! nyummy..nyummy!

                                                       tiket jangan tegur..Rm 8.00

                                                          yeah! wayang dh abis...