About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, April 13, 2009

ukhuwahfillah..




* klik kat pix 2 untuk paparan yang lebih besar...

sabtu~tengok citer fast & furious 4..

sabtu ari 2 g tengok wayang ngn mmber and adik aku(mmber aku blanje beb)..cadang nak tengok citer 2 ari ahad sbb sabtu nye aku nak p PC fair.tetibe x jadi lak sbb mmber aku yang blaja kat kuantan 2 x balik..geram tol! so tukar la plan tgk tgk wayang ari sabtu kat JJ bukit tinggi(x de tmpat lain ke) sbb ari ahad mesti penuh pnye,itu pon penuh,nasib baik ada pukul 3.45 ptg..btw,citer 2 pon ok gak la,,x de la banyak sgt aksi,ada alm 4,5 aksi jew.wlupon x penah tgk citer2 cmni(sbb aku x suke sgt tgk citer mat salleh),so far not bad la,aku rasa ada sambungan ag ni sbb citer 2 tergantung..urm..2 je la yg aku leh comment..