About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, April 15, 2009

cinta???rasa menyusahkan je kn???

sebenarnye ada ape ngn cinta ni?ramai yang gila sbb cinta,ramai yang sanggup mati demi cinta(bodo la sape yang tergolong dalam golongan 2)..betul ke?? let's me think???urm,,ntah la sebab aku pon x pernah ag menemui cinta sejati atau nama nye C.I.N.T.A..so aku x tau la nak describe cinta sejati cammane..tapi berbekalkan pengalaman aku dan kawan2 aku(dh macam doktor cinta plak),sepesen je cinta ni..bergado pas2 baik,pas2 gado balik,pasang skandel mcm2 la,cinta ke namenye 2..haha..aku ada la jugak 2,3 kali pengalaman cinta ni 2 pon cinta monyet jew..ahaks!

actually pg td,aku mendengar luahan hati kawan aku ni,,sian doe! x bole belah ah ex awek dy..siak tol..ade ke patut dy wat kawan aku 2 macam 2..jatuh ar maruah dy sebagai seorang lelaki,so kpd lelaki berkenaan banyak2 bersabo la ye,bunga bukan sekuntum..banyak ag..kat depan umah aku pon ada bunga.kalo ko nak aku leh petikkan..hehe..tapi takut sampai kat ko dah layu ah..(dh mula mengarut)..

pe2 pon aku dapat simpulkan an,bak kata kumpulan UNIC "kejar cita-dulu,baru kejar cinta"..dan lagi 1 selalu aku pegang ni, "perempuan yang baik tuk lelaki yang baik"..so pe2 pon muhasabah la diri masing2..tengok kite ni macam mane,sesuai ke kite nak dpt pasangn yang baik,kalo diri 2 pon huru hara ag(peringatan tuk aku gk)..kite sebagai manusia hanya boleh berusaha mencari jodoh sebaik mungkin dan yang selebihnya tu serah kan je la pada yang maha esa...

p/s: saya nak yang macam halim devotees leh x? egeeee....=)


::PESTA BUKU ANTARABANGSA 2009,PWTC::


InTeam Records@ Booth #85
Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur
Ruang Legar PWTC (17 - 26 April 2009)

Temui mereka di sana!!!

Pesta Buku Antarabangsa 2009
Date : 17th-26th Apr 2009
Venue : Tun Razak Hall 2, 3, 4, Legar Putra, Pelantaran Putra
Organiser : Majlis Buku Kebangsaan Malaysia


Pelbagai booth dan aktiviti akan diadakan disana... dengar cerita, INTEAM RECORDS pun bukak booth no 85... butirnya eloklah pihak IRSB yg umumkan nanti

Jumpa disana!

p/s:insyallah,kalo ada masa aku nak p jugak! dah lama x p pesta buku 2,last g pon form 5,tu pon rombongan.. =)