About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, April 17, 2009

frust giler la..x dpt tgk show inteam kat poli sendiri...;(

sangat2 x puas hati sebenarnye ni,x de sape pon bagitau aku inteam datang kat PSIS(politekni sultan idris shah a.k.a poli sabak bernam)padahal bkn kawan2 aku x tau aku mmg minat inteam..(kpd kwn2ku,aku tacing sgt2 ni)..aku dapat tau pon tengok kat website inteam show dy tuk bulan april,sekali ada nama poli aku da tersenarai di situ,skali tgk tarikh dh lepas(sgt kecewa)..huhu..x pe2..tuk menebus balik kekecewaan 2 sok insyallah aku g PWTC nak serang booth 85..harga msti gempak2 an..



show inteam,rasanye ni kat dewan serbaguna politeknik sultan idris shah(pix ni amik kat blog k.aini,thanks k.aini..hehe ;)

p/s:rasa2nye konvokesyen ke 6(tym aku la 2) inteam dtg ag x?