About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, April 27, 2009

PWtC(book fair),SOGO(sale!),masjid jamek(shopping)

ari sabtu yang lepas aku g pwtc ada boof fair,dpt gak aku g pesta buku 2..mmg teruja gle,ye la last g pon tym f5,2 pon g rombongan sekolah..aku bertolak dr umah kol 9 pas2 jmpe k.long(anak cik ana),farah n sepupu dy kat klang sentral..aku g ngn adk aku(kak chik)..sampai kat pwtc 2 dalam kol 11 lbey..lama gak la kat pwtc 2,sampai kol 1 lbey,ala..x beli ape pon, x de wet la plak..hehe..ye ar wet kptm aku dh abs lak,so tgk je la,,beli tuk adk2 aku je la..

pas2 kiteorg naik monorale g SOGO,mam kat sana la,kat food court,menu ptg 2 nasi ayam..yummy2..sedap sbb dh lapar..pas2 jalan2 la kat sogo 2,,ada sale beb,tp malangnye aku lak x de wet,so cuci mata je la,k.long je yg shopping bli handbag..pas2 dr sogo 2 jalan kaki pegi masjid india,ala..bukan nye jauh pon kn?kat masjid india o masjid jamek 2 aku sempat la rembat 2 helai tdung,x sah rasanye kalo g c2 x beli tdung..pas dah penat berjalan 2 amik lrt g central market then naik bas balik ke klang sentral,sampai klang sentral mak aku amk la..

di sebabkan aku makan sekali je pada hari i2,mlm 2 aku ajak la ayah aku g mam,kat belakang masjid,mam pe mlm 2? mam ikan siakap 3 rasa,tomyam,kangkung gorng belacan n x leh tinggal telur dadar..2 la citer tuk 1 arini..fuh! penat....


...
tym ngah tunggu train


sesudah sampai PWTC



barang2 yg aku beli kat pesta buku


LUNCH~ nasi ayam..



tudung kat masjid jamek


pose2 ngn tudung baru..hehe







sakit! sakit! sakit!

x boleh lupe kan dy..apesal still engat dy ag nieyh! dah lepas sorang,engat sowang plak..ble masalah aku nak selesai ni,,masuk poli baru settle sume perasaan aty yang mengarut ni kowt?argh!!!!!!!!!!! CINTA!!!!!!!!!!!