About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, April 30, 2009

thank you friends..

Thank you for simply being there
On a cloudy day, on a sunny day
Thank you for sharing your joice and pain with me
For showing me that i'm so special
That my contribution count to our friendship
I have grown as a person
And i hope you have too

Thank you...
Thank you..
Thank you..
Just for you

Thank you for simply being my friend
For the special memories
We shared together now
For the never ending support you always give me
Oh friend...oh...

I will always love you
I can't tell how much that you meant to me
I pray for our everlasting friendship
Never ever say goodbye to yesterday
Cause yesterday was so special and wonderful
And i hope tomorrow will be better
Thank you for everything....


sahabat,kawan,teman,friend....x dpt aku nak luahkan betapa aku sangat menyayangi dan menghargai korang sume,walaupon selalu bergado tp akhirnye msti kite baik balik kn?x tau la cmne nak teruskan hidup kalo korang x de kat sisi aku..biasa la,aku dr sek men dok asrama,jauh dr family,jd kawan2 la yang paling utama..sahabat! segala jasa baik korang,x mungkin aku lupekan sampai mati..segala kenangsn kite akan aku pahatkan dalam kotak memory aku dan akan terus bersama ku dalam mengharungi perjalanan hidup yang masih panjang ni..hanya allah saja yang dapat membalas jasa kalian..

C-PAH : ko la kawan,kekasih,everything bg aku,ko la yang selalu mendengar masalah dan luahan hati aku,ko tetap sabar dgr citer aku walaupon citer yg sama setiap kali kite jumpe,jarak yang terpisah tidak pernah merenggang kan persahabatan kite..

NAJWA :sahabat aku dr F1 until now,dy seorang yg tersangat baik,selalu tolong aku walau cmne keadaan pon masa 2..selalu perihatin atas kebajikan dan pelajaran aku..selalu bg aku semangat bila aku dlm keadaan x terdaya..thanks weyh! aku selalu engat pesanan ko 2..

EIJA: walaupon jarang contact sbb masing2 bz,tapi saling mengingati dan merindui..syg sgt kat ko eija..!

HARIZ: selalu bg aku kata2 semangat,di saat aku tercari2 arah hidup,di saat aku tersungkur di tengah2 perjalanan..selalu beri nasihat yang menenangkan hati aku..

COMECK: walaupon x sependapat,tp keserasian yang membuatkan persahabatan kami terus bertahan..

NONET & NAD :rumate aku yg paling best in the world,x mungkin akn jmpe rumate se best cm korang ag lar..walaupon 6 bulan je kita tido bersama tp jalinan ukhuwah yg terbina 2 sampai sekarang masih utuh..

APPY: time kasih banyak2 sbb pnh jd "teman tapi mesra"aku,walaupon cume seketika,segala jasa ko kat aku,x pernah aku lupe kan walaupon sedetik,susah payah ko printkan assgment aku,tlg wattkan link tuk subjek grafik,amik berat sal aku(sakit pening,makan minum)..sume 2 aku x lupe weyh,aku mohon ampun dan maaf andai perangai aku yang mcm bdk2 ni yang watkn ko give up ngn aku,nak wat cm mana,mungkin x de jodoh untuk kite teruskan relationship ini..andai i2 yang tertulis aku redha..ag pon aku dh lupekan sume ni,bia la ia hanya jadi sejarah dalm hidup aku..thanks 4 everythings..hanya allah saje yang bole balas sume jasa baik ko 2...

K.ILA : kakak ku syg..thanks sbb masih lg sabar melayan kerenah ku ini..jmpo kat poli nnti k ;)