About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, May 1, 2009

TAUBAT SEORANG HAMBA..



Lately,aku selalu dgr lagu ni,rasa tenang sgt,di saat diri ini dalam keadaan huru hara & dlm keadaan diri can't stop blaming myself. Banyakkk sangat dosa. Kadang-kadang rasa dah jauh dari ALLAH..bila dah buat silap baru nak cari jalan kembali,i2 la manusia yang x pernah sempurna..jahil dalam mencari cinta duniawi..sehingga lupa kan cinta yang hakiki..terasa betapa kerdilnya kita sebagai hambanya..ya allah! jangan lah kau pesongkan hati kami setelah kau memberi petunjuk kpd kami..ampunilah segala dosa2 kami dan tunjukkanlah kami jalan yang kau redhai..


Taubat Seorang Hamba
Munsyid : Irsyadee ft. Hafiz (ex-UNIC)
Lirik/Lagu: Hafiz Hamidun
Sub-Publisher: FMC Music Sdn Bhd

Hati hiba mengenangkan
Dosa-dosa yang ku lakukan
Oh Tuhan Maha Kuasa
Terima taubat hamba berdosa

Ku akui kelemahan diri
Ku insafi kekurangan ini
Ku kesali kejahilan ini
Terimalah, terimalah, terimalah
Taubatku ini

Telah aku merasakan
Derita jiwa dan perasaan
Kerna hilang dari jalan
Menuju redha-Mu ya Tuhan
Aaa... Ya Allah
Aaa... Ya Allah

Di hamparan ini ku meminta
Moga taubatku diterima