About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, May 3, 2009

award dari saya..



dengan besar hatinya saya menganugerahkan award ini kpd:-

sobery
syafiqa
fid
spa Q

along esfirol
nawi
farah azieha
kak irda
nabil fikri

*semua yang follow blog saya..;)


tomok menang 1 juta..



tahniah wat tomok atas kemenangan dan memecahkan rekod OIAM kerana menjadi juara lelaki pertama tuk musim ke 3 ni..walaupon aku x sempat nak menonton grand finale pada ari jumaat lalu (1 mei 2009)..x pe la,aku tengok kat youtube je la nampaknye..setelah melalui pelbagai cabaran dan dugaan,akhirnye segala penat lelah itu terbayar dengan menjadi juara OIAM 3(asal lak aku yang excited ni??,,hehe)..pe2 pon..ALL THE BEST TOMOK!