About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, May 4, 2009

putrajaya!!! here coming!


sblm bertolak,posing dlu..

citer ni citer ari sabtu (2 mei 2008) yang lepas,memandangkan arini baru aku upload pix,so aku citer arini je la..x pe an??nothing intersting pon citer ni,saje je nak bg tau 1 dunia yang aku g putrajaya,,sbb first tym an..sian aku dowh,2 pon juz visit my aunt n my cousin..huh! m.long(skali p.long n along aku la 2..bini dy x ikot sbb de kenduri kat penang)..d sbb kan kami je la warga yang terdekat,so dy jemput mai la mam lunch kat umah anak(k.lia)..uish,engat kan sampai dh leh mam,upe2nye m.long aku x siap masak ag..perut aku lak bole tahan lapanye,ye r,dah kol 1 lbey..menu tuk ari 2 pon leh tahan gak sodapnye..kari ikan,udang petai,sotong goreng tepung,keli masak merah,udang goreng tepung,sambal belacan,ikan goreng & ikan masin..pas 2 minom jus tembikai lagi 2...pergh! aku mam sampai sengkak perut,sampai x leh bangun ah,hehe..pix x sempat nak amik ah,sbb terlalu lapa,dh separuh mkn bru engat nak amik pix,,hehe...

engat aku reti makan je ke...??

pas2 sebelah malamnye plak kteorang g jalan TAR,saje je nak tengok suasana malam n kesibukan kota pada waktu malam,besh gak jalan malam2 ni,biasa la an,ari sabtu sesak gak la..sempat gak rembat 2 helai tdung kat masjid india..ari sabtu kan ada pasar kat lorong 2..pas penat berjalan,perut pon agak lapa gak,pas2 p.long aku blanje mam SATE KAJANG..wow! lame gle x mam sate kajang ni...hehe..malam 2,p.long aku order 30 sate ayam,30 sate daging & 30 sate perut..uish,kenyang gler..mmg sodap..ye la org blanje lak..thanks p.long!dy siap bagi resit ag suh aku simpan wat kenangan..haha..dalam pada 2 baru suami k.lia aku 2 perasan yg dy x bawak kunci umah lak,tertinggal atas meja tv,sbb malam semalamnye along aku amik kunci 2 tp x letak balik kat kunci yg sejambak 2..sudah! nak kne pecah pintu plak dh la...dalam 10minit gak ah,wat mesyuarat kat tmpat parking keter 2..


sementara tunggu mak boyot bersiap..


tudung,tudung & tudung..

sate kajang!

sepanjang dlm perjalanan 2 dok pikiaq,cmne nak buka pntu 2,ye la,umah k.lia aku 2 tingkat 11,gler pe nak panjat,,last2 ayah aku pon ambil la segala skru driver,tah pe2 lagi la barang tuk menjahanamkan pintu umah 2,dh la umah kerajaan lak..haha..nasib bek x hancur doe pintu 2..kalo x,mau 2,3 ratus melayang..kol 1 pagi baru selesai kes memecahkan pintu umah 2..pas2 borak2 lak,aku dok ckp dlm aty "bile nak balik ni?x kan nak tdo cni,x nak aku dh lar bantal busuk aku x bwk lak,confrm x leh tdo ni.." dok ralit bersembang sedar2 dh kol 2 pagi..hehe,,so,ayah aku pon ajak balik ah,fuh! nasib bek balik gak,,hehe...abis la citer aku tuk 1 ari 2...