About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, May 5, 2009

tak mungkin kerna sayang..


dy yg membuatkan aku terus meminati indie band..hehe

"teman tapi mesra???"mmg sakit nak pakse diri kita untuk menyayangi seseorang sbb pada mula nye,kite x pnh ada perasaan pon kat orang 2..tp bile kita dh pakse diri kite tuk cube memberi peluang menyayangi dy,dy pulak tinggal kan kita..sakit kn??salah aku ke sbb x terima cinta dy??urm..x tau nak jawab cmne sbb segala jawapan ada pada dy..uish, 2 la yg aku rasa..walaupon dh dekat setaun lebih dh berlalu tp sakit n segala kenangan 2 ttp aku engat..x pnh lak benci dy sbb aku rasa sume bnde ni pon punce dr aku gak..kalo aku x mencipta sengketa mst x jd kot bnde ni..uish,kenangan x yah nak ckp la terlalu banyak,mmg aku susah nak lupe la sume kenangan 2..setiap sudut di poli 2 ada kenangan..argh!paling x leh lupe tym kat court 2..gile pnye gmpak ah aku ngn dy kne bahan,,naik merah muke aku..haha..tp 2 sume dh tinggal kenangan lar weyh.. lebih2 lg bila aku ada masalah meronta2 jiwa aku mengingat dy..sbb dy mmg akan sentiasa bersama ku mase sem 1 dlu la,setiap masalah akan aku luahkan kat dy..jangan cakap aku x pernah hargai dy,sbb dy terlalu baik bagi aku sehingga aku mengabadikan kisah ni dalam teratak blog aku ni...ttbe teringat lak 1 msg ni..

aku:awak nak sy jd apew..

dy:saya nak awak jd orang yang paling sy sayang

(sekarang kate2 ni hanya kenangan...wargh!!!)

to him: thanks a lot atas sume jasa baik ko,,saya ttp syang kat awak mcm mule2 kiter kenal dlu n sayang 2 x kan penah berubah! thanks gak sbb sabar je melayan kerenah saya yg cm budak2 ni,awak ttp sabar walaupon marah gler tym 2 an..rindu gler nak tgk muke awak mara tym 2..huhu..insyallah,ada jodoh,ada masa kite jmpe lg..tp harapnye x nak jmpe sem dpn nnti,sbb x nak engat kenangan lama balik,,,


this song from him to me...i really apretice it...



cd ni yang menemukan KAMI...ahaks!

HALUSINASI

MEET UNCLE HUSSEIN

Jangan kau
Elakkan ku lagi
Jangan kau sembunyi
Pasti ku cari walau apa terjadi

Biarlah
Mereka mengata
Katakan ku gila
Gila kamu wahai putri punjari

Kerana dibuat ku
Bilanya memeluk dirimu
Baikku tahu kau bukan milikku
Tidakkah engkau tahu
Kewujudan diriku ini
Wooooo...

Jahanam lah dengan dirinya
Dapatkah kau beza
Cinta kah atau
Nafsu pun semata

Biarlah
Mereka mengata
Katakan ku gila
Gila kamu wahai putri punjari

Jika hati kau buta
Jadikannya lah dengan cinta
Yang akan membawanya ke syurga

Tidakkah engkau tahu
Kewujudan diri ku ini.
Wooooo...


p/s:entry ni x de kne mengena ngn yg idop o dh meninggal dunia..saje je nak luah kan balik ape yang terbuku d hati ni,so kalo rasa2 cm menyampah ke o ada masalah ngn jiwa korang x yah la rajin2 nak membaca k...