About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, May 18, 2009

luahan perasaan...

the first thing,aku nak citer ni..sal tempat LI aku,cam bodo doe..mmg x besh giler ah tempat LI aku ni..so,pas ni aku sarankan kat kawan2 aku n sape2 la yg baca blog aku ni,x yah la praktikal kat cni..org2 kat cni pon x besh..betol weyh..ada ke patut dy block ym aku..bongok an?dh aku x dpt ym ngn kengkawan aku..siak tol,,ni yang nak mencarut ni..sepanjang aku LI kat sni..x penah rasa seronok,asik menghitung hari je nak bla dr cnidh la x blaja pe2..huh! nak harapkan kite bertanya..pe yg kite nak tanye..tp nasib baik la..kawan2 aku sume baik2,,nak melayan kerenah,nak mengajar aku,at least ada la bende aku nak tulis dalam buku laporan aku 2..

citer ke dua lak,aku nak memanjatkan bebanyak kesyukuran ke hadrat illahi,sbb aku ngn dy dh ok la gak,x de la,nak gdo2 cm dlu..kira ada perubahan gak la 2 an..pe2 pon aku hepi!