About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, May 22, 2009

presentation..

huh! kemain cuak doe,,arini aku de presentation tuk LI ni..mmg berdebar gler ah,,ag berdebar masa nak present dlm class..ye la,kalo dlm class 2 x de la malu sgt,ye la sume 1 pale otak je an..yang ni dh la ada org yg aku menyampah..kebanyakan dyorg 2 pon x de la aku suke sgt..tp wat bodo sudah..berbekalkan smgt clasmate aku,aku kuat gak,,huhu..siap mara chong ag,,haha..2 r,aku dh la nervous ko g kaco aku wat ape,kan dh kene jerit ngn aku,,padan muke ko...to kwn2 aku,sob..thanks,atas wish kat aku..2 din,thanks rajin melayan kerenah aku tuk edit pe2 yg ptt kat slide 2.. to padil..thanks sbb tlg aku tambah mane2 yg patut kat slide 2..nurul,,thanks sbb rajin sesgt tukar layout kat slide aku to ira a.k.a mok..thanks wish luck kat aku..dan sume kawan2 yg terlibat secara langsung/tidak secara langsung..sume jasa baik korang amat di hargai..

sblm presentation:-



terpaksa mengalah

urm,,baru aku tau mcm mane rasa nye kalo terpakse mengalah,mmg la aku bkn selalu mengalah,baru aku paham macamne rasanye perasaan dy asyik terpaksa mengalah ngan aku je dlu..ala..laki kne la gantelmen..urm...tp kire bagus la an,aku dh trun kan ego aku tuk mengalah ngn dy,,2 pon x reti2 nak paham kew?mmg la pada mulanya aku yang salah,,tp aku dh say sorry an..kira ok la 2..urm,,x tau la bila hubungan ni nak ok mcm dlu..rasa nye mmg dh x kan ok kowt?tp kire ok la dy dah nak msg..x la cm dlu,mara sesgt ngn aku,,bukan nye aku wat salh besar pown..adeh..rindu la nak mcm dlu2,ada org nak slalu gdo2,amik berat sal aku..adeh..cmne nak buang perasaan ni..dh setahun dah berlalu,,x kan x leh lupe lagi kot.pe2 pon biar la kenangan itu terus bersama ku....

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir...

Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan....