About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, May 25, 2009

dak paling degil dan nakal,tp aku syg dea...


haha..ni aku edit sndri..tp tulisan 2 aku x edik k..


tym lepak kat JJ Ipoh,raya ke-3


ni la satu-satunye adk angkat aku yang paling nakal dan degil..name dy adalah ashrin haniff,suke menyakat,suke menyakitkan hati aku dan budak paling x dengar kata..hehe..tp dylah antara hero di hati aku..ptg td tym aku kat opis sempat lak aku men ym ngn adk aku ni..alhamdulillah..adk aku dot gak politeknik seberang prai amk kos kejuruteraan makanikel..satu tempat ngan kawan baik aku la plak,,,ni yg sangat jelez ni..dy kata surat x dpt lagi,kalo surat dah sampai nnti dy inform kat aku,,penting gak 2 sbb nnti baru aku leh agak aku masuk bulan berapa tuk sem baru ni..dalam2 nak keje 2, kol 3 dy nak g keje 2,,sempat ag dy g cc men ym..mmg bertuah pnye adk..hehe..bdk nakal n degil,akk sayang kamu!!

p/s: nnti akk balik ipoh,janji ek blanje mam big apple donut..