About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, May 29, 2009

entah..

ptg td men ym ngn sob,biasa la ape ag meluahkan perasaan yang terpendam la..sbb A 2 tanye aku dh kapel ngan sob ke? gile pe soalan 2...plz la..aku ngn sob 2 juz besh fwen je k..no felling2..x de taste langsung ah,,,haha..pas2 pe ag,kelam kabut la aku on9(tym 2 aku kat umah,sbb ponteng,x g keje)kire,aku keje half day lar(kunun2 jew)..sambung balik citer,ha,,aku pon ym la sob,ye la,x tau nak jawab pe ni,so aku balas la pe2 yg ptt aku balas,yg aku x puas aty ni,ada ke sob ckp aku ni suke kat dy ag la pe lar,,aku mmg x syg,x cinta or pe2 la..juz suke sbg seorng member n org yg pernah hadir dalam hidup aku..dh lar,mls doe nak pk lg bnde2 mengarut ni..skrg juz tumpu nak wat report LI aku yang tunggang langgang ag 2.wat sob,aku engat doe segala nasihat ko 2..thanks sbb slalu bersama2 aku setiap kali aku memerlukan ko..aku janji aku akn ikot nasihat ko 2(leh pakai ke nasihat dy ni).to botak lak,adeh..time kasih la sbb riso kan aku yg x de jodoh ag ni..haha,,doakan la aku dpt jodoh yg leh menghargai aku sepenuhnye..

p/s:aku buka pintu hati,tuk terima org lain,aku jugak x kan jilat pe yg aku ludh 2..hehe...

Lirik Dia Aku dan Kamu - Red Peanut Ft Nadia AF6

Jangan ada tidak percaya
Jangan bilang kebencianmu
Hati ini selalu mengharapkan
Kau dan aku bisa bahagia

Air mata disisi ini
Saat kamu jauh disana
Jangan ada selingkuh dusta
Kau dan aku harus setia

Engkau dan aku tidak mahu
Orang ketiga menghancurkan
Karena cinta telah lama disatukan

Kita disini hanya ada
Satu impian paling indah
Karena cinta dan asmara
Kan bertahan

Aku tak bisa menduga hatimu
Andainya bisa ku peluk bayangmu
Diantara kita tidak akan dapat mengganggu

Kita disini hanya ada
Satu impian paling indah
Karena cinta dan asmara
Kan bertahan

Engkau dan aku (engkau dan aku)
Tidak mahu (tidak mahu)
Orang ketiga menghancurkan (menghancurkan)
Karena cinta telah lama disatukan

Disatukan……


p/s:lagu ini tiada kaitan dgn cerita di atas,first tym dgr lagu ni dh jatuh hati..mmg besh weyh