About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, June 2, 2009

rindu sgt ni weyh...


dak2 gurl class aku...

pix mse sem 1...sblm nak msuk clas cik fiza

cm biasa ler..pg2 lagi dh ym ngan sob,tp arini aku ym lambat skit sbb g lepak kat CECR dlu,,dalam kol 10 baru aku g opis then meneruskan kerja menaip report harian aku 2 ler,,rabu mgu dpn dh nak kne anta,kang x siap lak..masak lak aku..dlm2 ngah men ym 2..ttbe sob ckp aku rndu sume weyh,,kat ko,kat fahmi..adeh..kalo nak di cakapkan tahap rindu aku ni,dh x tau nak cakap,hanya menghitung hari je nak balik poli 2..tapi aku tabah kan hati..bila berjauhan perkara rindu 2 biasa la.."dimana ada tercipta kemesraan di situ terselit kerinduan"..haha..sempat ym ngn fahmi gak,org yg tersangat la bz 2..fahmi! rindu ko ler..ko 2 bz sgt,sampai x sempat nak melayan aku..
pas2 mlm plak dlm kol 1.30 aku ym ngn zaki lak,,uish,,rindu jugak kat sume...adeh..pe2 pon aku lg sgt rindu lar kat classmate2 aku,,expecially kwn2 gurl aku(nina,nurul,pika,ira,mira,aten,bayah,mawar,ikin,seha,kyra) n also kwn2 boy aku(sob,botak,fahmi,nawi,din,aiman sume ler)..