About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, June 6, 2009

MUKTAMAR PAS ke 55..

pas ayah aku solat jumaat kami pon gerak ler g shah alam(mengikut perancangan g giant jew)sblum 2 g singgah mam kat hakim dlu sbb sgt la lapa dr pagi x mam pe2,,huhu..last2 ayah aku ckp mam kat HAKIM,adeh,trus x de selera..aku dh ler x mam sgt kat HAKIM 2,mknn dy x sdap lak...pas mam 2,ttbe je ayah aku ah ckp nak g stadium,aku ag la confius,x pnh2 lak ayah aku ni nak g stadium,x kan la ptg2 ni ada perlawanan bola plak,,sgt x mungkin sbb ayah aku lgsg x minat bola..pas2 aku tgk banyak lak banner2 PAS,aku ag la confius,ayah aku nak g mane sbnarnye ni,x kan nak dgr ceramah kowt,aku dh ler pakai baju cm nak g jejalan ler..adeh..dh berdebar,,pas2 lak sepanjang nak cari park keter 2,gurl2 yg jalan kat c2 sume bertudung labuh n berjubah,adeh,lg2 la confius,,,actually,aku x tahu menahu pon ttg bende ni,tp aku pasan la ikon 'MUKTAMAR PAS ke 55' ni ada kat blog ayah aku,tp x tau pon yg 2 pameran,ada booth,siap jmpe didi alias ag doe..aku di fahamkan ada 500 booth(sumber dr blog ayah aku ler)..

aku n adk2 ku bersama2 didi alias di booth permata hijrah..permata hijrah ni adalah produk penjagaan mata..aku sempat la gak rembat titis mata 2 berharga RM29.90 tp dpt diskaun so RM25.00 sahaja..bukan takat mata je,ada ubat resdung,bedak resdung n untuk keterangan lanjut leh lawati laman web www.permatahijrah.com..

tym ngah tunngu dak perot muncit mam aiskrim..

abaikan tarikh 2,ayah aku salah setting ler 2..antara booth yg terdapat di sana..




minom mocha ice blanded at giant shah alam..