About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, June 7, 2009

story for today!

actually arini plan nak g wat FINAL REPORT LATIHAN INDUSTRI kat umah my beshfwen wawa,kat jeram 2..terpakse ler postpon ag,,,aleh2 x jd la plak sbb aku n gemok ikot ibu aku(mak mmber aku,dh cm ibu aku dh pn)n tasya gak,kunun2 nak g anta barang anak dy(k.putri) 2 kat umah baru depa sewa 2..last2 skali kne basuh umah ler..angin tol la aku,tp aku x wat pon,kemalasan diriku melanda lak pada hari aku,x kuasa aku nak mengemas umah org(jgn contohi sikap ku ni k),,plan nak g PAS(plaza alam sentral,pas2 dh ptg sgt dh kol 6 dh pon,x jd ler,,so kteorg juz g JJ bukit raja je lar..x tau lak ada SALE weyh! frust sgt wet x de,tp ttp wat belagak cm owg banyak wet la..masuk kedai sana,msuk kdai cni,tp x beli pe pon..haha..aku juz mampu beli purfume WISH silky gurl n lip gloss kat elianto..balik kol 9.30 mlm..4 jam dok kt JJ jew..


tym kat umah sewa k.putri...


beli at JJ bukit raja..hehe =p

p/s:thanks tasya blnje kami mam KFC..sedap2...


SELAMAT HARI LAHIR...

dikesempatan aku ingin mengucapkan(cm nak wat ucapan raya la plak..=p)HAPPY BIRTHDAY TO YOU APPY..7 JUN 2009...smoga ko selalu tabah mengharungi cabaran hidup yang penuh berliku ni...hope gak sentiasa di murahkn rezeki dlm hidup..


kek spongebob khas tok ko...cm bdk2 btol..

SELAMAT HARI LAHIR

Awan Berarak Ceria
Tiada Titisan Hujan
Pohon Melambai
Tanda Sokongan

Kususuri Perjalanan
Bertemankan Senyuman
Di Hari Lahirmu
Sahabatku

Dedaun Berguguran
Membuktikan Kedewasaan
Walau Tanpa Madah Dan Hadiah
Namun Cukup Bagiku
Sekadar Ucapan

Selamat Hari Lahir
Iringi Doa Kuhulur
Bersyukur KepadaNya
Atas Nikmat Usia

Sahabatku
Usia Yang Tuhan Kurniakan Ini
Dihasilah Ia Dengan Amalan Yang Murni
Semoga Ia Menjadi Temanmu Di Akhirat Nanti
Selamat Hari Lahir

Usiamu Ibarat Mutiara
Tiada Berganti Lagi
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa
Agar Sempat Mengucup
Haruman Syurgawi

p/s: pada mmber2 yg lain yg sambut bufday bulan jun ni,,hepi bufday gak tok kowang..