About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, June 13, 2009

Jangan Pandang Belakang Congkak (JPBC)

Disebabkan kesibukan aku sepanjang praktikal,di tambah lagi kesibukan nak kne siapkan report,baru hari ni(12 jun) aku dpt tgk citer ni..Pas je balik dr tmpat praktikal,dlm kol 12 tgh hari aku pon cpt2 kol tasya kate dh siap,so tunggu la ibu amik dlm kol 12.30 then trus g JJ bukit raja.,kteorg nak tgk wayang JPBC,adk aku yg liyana 2 beria2 citer sonok cte 2,so aku pon x pueh aty la,nak g tgk la jugak,kteorg smpai dlm kol 1.3o tym 2 citer 2 dh start,so terpakse la beli tiket kol 3.20..b4 nak tgu citer 2 start jalan2 cuci mata la dlu..overall citer ni mmg besh la gak,wat aku pecah perut,dh la tym 2 lapa gler sakit perut aku gelak..yg aku pelik 2 citer yg pnye la klakar pn aku leh ngntok,confius tol..haha..


jangan pandang belakang congkak


model popcorn


with tasya


with iskandar

Cerita 12 jun 2009..

Akhirnya! selama 6 bulan penantian ku untuk menamatkan LI berakhir gak,semalam bersamaan 12 jun 2009 cukup lah tempoh tersebut untuk aku menjalankan latihan industri..adalah perasaan sedih skit,bkn sedih nak tinggalkan compny 2,tp knangan aku bersama kawan2 praktikal yang lain..hoho..korang2..azdi,faiz,chong,akmal(poli s.alam),shida n dayah(poli sabak bernam)zariffi(poli merlimau)..n satu2 nye akk yg praktikal ngn kiteowg,kak intan(unimap)..thanks a lot atas terjalinnye relationship ini..korang yaNG wat aku suke g keje,kalo ikotkan aty,mmg x sanggup nak abskan LI..huh! berakhir sudah sem 3 ni,pasni kne tumpu sepenuhnye tuk last sem..adeh,dgr citer dr mmber2 aku yg sem 4 dlu,mmg sgt tension..aduh! aku dh berdebar2 nak melangkahkan kaki tuk sem 4 ni..dah berakhirnye LI ni,bermula la plak nak wat report,report 2 mst kne siap akhir bulan ni la..sbb awal bulan julai dh kne interview..

pix2 mmber2 praktikal:-