About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, June 22, 2009

happy moment..

actually story ni dah lama,walaupon x de la lame sgt..sbb pix nikah depa,k.as baru je upload,sbb 2 ah aku bru nak bukak story ni...aku x g pon sbb masih praktikal an,x sempat la nak g,,tp nad g,kire mewakili ak la 2,30 jun 2009 sah la kak asmah n abg iwan(umo same je)sbb dh pngl k.as akk,so kteorg pon bahasakan la iwan 2 as abang..haha...selamat pengantin baru ek akak..dh jadi bini org lak,x leh gile2 ag ah ngn kiteorang dah..so pasni kne wat cara cm bini org k..kiteorg x pe la lg nak gile2 sbb kiteorg x jd bini org ag..to k.as:semoga bahagia hingga ke akhir hayat,n jadi zaujah dan ibu yg solehah pada suami n anak2 nnti..

so layan la bape keping pix yg aku amik dari myspace k.as:-