About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, July 1, 2009

cabaran oleh faiz sengal!

di sebabkan keMALASAN yang melampau,faiz deal ngn aku tuk blanje makan sekiranye aku dapat menyiapkan report dalam masa yang ditetapkan,moralnye semata2 aku dapat mengurangkan sedikit sifat ketidak rajinan aku 2...haha...

perbualan di ym,tp aku pakai ebuddy sbb ym aku wosak..haha..

fezrider_016 says:

haduiy

fezrider_016 says:

msalah tol la ko ni

I say:

asal lak?

fezrider_016 says:

xtau la nk bg nsihat cmne lg

I say:

dun worry,sure aku akn siap b4 jumaat ni

I say:

go2 chaiyok ekin...

fezrider_016 says:

sure?

fezrider_016 says:

COMFORM?

I say:

insyallah

I say:

mesti!

I say:

sbb jumaat mlm mau balik kg dh

fezrider_016 says:

ok

fezrider_016 says:

deal ng ak leh?

fezrider_016 says:

klu ko siap

fezrider_016 says:

ak doakn ko tiap kli pas slat ko dpt 3 pointer ke atas last sem ni

fezrider_016 says:

klu x

fezrider_016 says:

eh

fezrider_016 says:

tuka2

fezrider_016 says:

nt x adil

fezrider_016 says:

klu ko siap

fezrider_016 says:

ak blnje ko mkn kfc

fezrider_016 says:

o mcd

fezrider_016 says:

klu xsiap

fezrider_016 says:

ko kne blnje ak

fezrider_016 says:

OK??

I say:

ok deal!

fezrider_016 says:

tp ak nk perfect

I say:

aku tuntut k..

fezrider_016 says:

wahaha

fezrider_016 says:

tggu wit ak msuk lu br ak blnje

fezrider_016 says:

hehehe

I say:

ok,no hal..

so,misi aku sekarang ni,kne siapkan report b4 ari jumaat(sblm aku balik ipoh),,haha..kang x dpt mam mcd free lak..go2 chaiyok ekin..!

senior x dapat asrama mulai januari 2010???

MAKLUMAN PENEMPATAN ASRAMA PSIS SESI 2010

Pihak pengurusan PSIS telah membuat ketetapan bahawa mulai sesi Januari 2010 dan seterusnya, semua pelajar semester 4, semester 5 dan semester 6, TIDAK DITAWARKAN penginapan asrama PSIS. Ketetapan ini juga digunapakai kepada semua pelajar yang melanggar peraturan dan disiplin asrama PSIS. Sebarang kemusykilan, sila berhubung dengan Pengetua Asrama PSIS

baru je dpt ym dr fid,
"Artikel mengenai status asrama PSIS tahun 2010... klik www.shinodafid.blogspot.com "bile membaca perkataan status asrama 2,berdebar2 rasanye..sbb sblm ni de gak shida n dayah bg tau lepasan LI dan sem seterusnya x pat asrama,sbb asrama x ckup,ye lar tuk sem baru ni jew seramai 1300++ yg akan mendaftar,mane x kiteorg kne dok luar,yang aku hangin sgt ni,dh la sem ni aku final sem,aku x leh bayangkan keadaan aku dok luar dgn suasana yang cm 2,,celah mane aku nak nek nak g poli 2,bkn aku de transport pon..sape yg dok 1 poli ngn aku,dy tau la keadaan ulu nye poli aku 2,mane de umah sewa yang dekat..yang pengurusan asrama n poli ni pon 1 dh tau asrama x cukup,x yah la amik student baru ramai2,student yg ada pon x terjaga..baru cerita yg aku dgr,blok asrama lelaki dh kne amik ag 1 tuk d jadikan asrama prmpuan,jd skrg tngal 2 blok tuk asrama lelaki..so warga PSIS,apa cadangan korang?pe perasaan korang,sedih,suka,mara,gembira dengan berita ini??any comment juz leave here k...aku nak tau gak pandangan korang..sekian..