About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, July 10, 2009

kesibukan yang melanda..

lebih seminggu gak la aku x coretkan ape2 dlm blog ni..mmg banyak sgt aku nak selesaikan dalam minggu ni,di tambah lagi dgn masalah hati yg x pernah nak selesai..haha..ok2,so aku nak cerita kan cerita yg dh x bape nak baru,tp aku nak citer gak..Align Center4 julai ari 2 kenduri tuk rumah baru acu sekali kenduri arwah di ipoh..lama gila rasanye aku x balik ipoh 2,last balik pon raya tahun 2008,ye la en,tym pas raya 2 aku busy ngn stdy,pas2 msuk sem 3 lak busy ngn praktikal lak,ni pon dh abs LI 2 yg berkesempatan nak balik tu..




ni citer 7 julai plak..huhu..hari yang paling mendebarkan,,sbb ape tau,,sbb harini la aku kne interview sal LI ngn lectre aku..hehe,,mse dlm keter,aku relax ag,x de la mengelabah sgt pown..bile dh sampai poli baru rasa berpeluh2 1 badan,,haha..bile dh naik jabatan ag r rasa cm nak pengsan,,bapak cuak giler tym 2,ye la.dh la taim LI 2 x de wat keje sgt.mau nye dy tanye mcm2 nnti pe aku nak jawab lak en,,tp alhamdulillah,sume dh settle,x de la masalah pon interview nye,lectre aku pon agak ok la,lectre baru lak,aku goreng je ah,,huhu..cume report aku je slack skit,sng kata,lectre aku 2 agak skema gk la sal report 2,tp nsb bek x seskema lectre pika,kalo x,masak aku nak g poli 17julai 2 semata2 nak anta report..