About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, July 13, 2009

hangout with them..

12 julai 2009..

lama gler dh x hangout ngn mmber2 sek men ni,ikut perancangan 4 org nak pegi..aku,aida,farah n bai..tp bai x jd nak follow sbb dy ada raptai tuk konvo,x leh la nak kluar sesuka hati kan..padahal plan ari 2 nak g jj bukit tinggi then nak lepak2 kat s.alam..tp farah kne balik KUIS ptg 2 so kami g jj bukit tinggi je la,juz jalan2 jew,,juz window shopping kuar masuk kedai kasut,,haha..nk beli mmg x de wet ag,,adeh,,masuk poli nnti bru la kaya..cpt la dpt wet kptm..x sabar tol..huhu..so pas 2 kami g pizza kat kapar untuk mengisi perut kami yg x berisi ag..urm,,kuar ni pon cm kelam kabut jew,rasa cm x puas lor,,banyak ag nak sembang nieyh,,haha,,fara la ni nak kne balik KUIS ptg 2 jugak la..pe2 pon layan je la pix2 ni..