About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, July 30, 2009

kembali ke penjara sabak..haha..

arini last la aku slalu update blog ni,pasni jarang2 la aku update blog,phm2 je la kat poli aku 2 wifi x berapa nak bagus cm tempat2 pengajian yg lain..kalo nak dpt line pon tgh2 pg baru clear sbb sume dh tdo..pg nnti aku akn bertolak ke poli sabak bernam ku yang indah lg permai..untuk meneruskan perjuangan untuk samester 4 (final sem) ni..berbekal kan semangat cuti di tambah dengan latihan industri ari2,asik melepak dok umah jew,,so mood pon dah berubah,mood dok umah la..so pasni kne sesuai kan mood blaja balik k..walaupon berat hati ni nak meninggalkan tv,online,internet di rumah ni,tp ku harus kuat jugak untuk menghabiskan samester 4 ini..cewah! so kuat kan hati tabahkan jiwa..selamat kembali ke POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH,bg semua senior2 JULAI 2009!



cpah! thank's sbb blanje kek garfield yg comel ni yek!