About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, August 9, 2009

masih ta dpt terima hakikat?



adakah aku yg masih lagi x dapat menerima hakikat
atau masih x dapat melepaskan dy pergi?
walaupon sekarang kami hanya sbg kawan
tp aku masih perlukan diri dy yang lama..
pergilah rinduku..
pergilah cintaku..
hilangkan dirimu..
x sanggup aku menanggung derita dikalbuku..
cuma aku masih berharap
satu hari nanti saat2 indah bersama akan berulang kembali..



miss my ashrin





tetiba mlm ni rndu lak kat budak sowang ni,so aku pon amk hp then text him,melepaskan kerinduan,tanye khabar,tanye stdy dy skali..senang hati dgr dy ok2 je kat sane,ada la mengadu yang letih la,penat wat asgment la,,haha..biasa la tu adk oi,,akk pon dlu cam 2 gak,skrg dh lali dah ngn assgment sume 2..hehe,ada gak dy bgtau yg dy dh kurus,,kurus sgt la adk 2 kn,makan banyak2 skit,kang x hensem lak adk akk sowang ni..pe2 pon aku sgt rndu kat budak sowang ni,,,haha k ah,nak sambung text msg ngn adk aku ni..da....

p/s:raya nnti kite jmpa la k...lot of love!