About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, April 17, 2010

chicken chop!!




yuhuu,,
akhirnye dapat jugak mamam chicken chop
setelah sekian lama teringin ni...

Friday, April 16, 2010

selamat ulang bulan ke-6...



alhamdulillah..
hari ini 16hb april 2010
genap 6 bulan kami bersama..
walaupon bermacam2 dugaan n rintangan dh yang kami lalui..
biasa la,dlm memahami aty masing2,gdo2 tu biasa la..
dan aku ta sangka juga,akan jumpe ag 16hb ni..huhu
kami hanya merancang,allah yg menentukan
syukur..
harapan aku same je mcm pasangan yg lain,semoga sntiasa bahagia...amin
************************************************************************************
syukur alhamdulillah..
masalah yang melanda diri ku selama 3 hari
akhirnye berakhir dengan aman..
time kasih kpd kawan2..
nawi,nina,nurul,sob,pika,mira,botak kerana sanggup mendengar masalah aku n beri pndapat..
insyallah,aku akn gune pakai pndapat korng2 sume2..
4 abgku tersayang: time kasih,kerana ta jemu2 melayan kerenah n masalah aku...
terima kasih daun keladi!





Wednesday, April 14, 2010

redha~ inteam...


mlm mmg aku down giler
sampai sakit pale rasa nak pecah..
(thanks tasya belikan aku koyok)
mmg aku ta suke dgn perasaan cm 2..
cm besa la,
kalo aku ta de mud,aku akn terperuk dlm bilik n tgok tv jew..
sekurang2nye aku ta pk sgt masalah ble tgok tv..
n then mlm 2 aku sempat ym ngn nawi..
tuk melepaskan kebosanan aku..
thanks beb sbb sudi bowak2 ngn aku..

pas2 kan tadi ttbe tergerak hati nak dgr2 lagu inteam
mmg kalo dgr sore inteam
hati aku akn tenang sgt..
sayu sgt rasanye..
aku bukak you tube n tangan aku pantas je klik lagu redha
wlupon sblm ni aku ta pnh lg dgr lagu 2..
pas dgr lagu 2 perasaan aku mmg lain sgt2..
n alhamdulillah,,hari ni mud aku dh kembali ok..
n ape2 pon yg terjadi lepas ni aku redha..
sbb bg aku allah lebih mengetahui segala2nya.

lirik lagu redha by inteam

Usah di salahkan takdir yang melanda
Renung kembali sejarah silam
Dengan membiarkan ku sendiri
Ku terumbang ambing mengenal diri

Mujurlah Allah itu mengasihi
Aku diberi arah petunjuk
Berlindung dengan Allah
Menerus kehidupan
Ku mengenal makna
Dosa dan pahala

Dengan kehendakNya
Kau datang semula menghampiriku
Dan aku terpaku
Hingga ku hilang tiap bicara

Bukan ku menjauhi
Tetapi amat sukar sekali
Bila kenang kembali
Aku disisih dan dibuang ke tepi
Malah aku tidak dipeduli

Allah Maha Mengetahui
Yang ada dihati
Biar Dia menentukannya

Usah disalahkan takdir yang melanda
Renung kembali sejarah silam
Ku redha dan sedia. terima
Yang tertulis dalam kehendakNya

Lagu: Syah Inteam & Salleh Brothers
Lirik: Lukman S
Susunan muzik: Along Exist

Monday, April 12, 2010

semerah cinta stiletto


semalam 11/4/2010
g date ngn my muncet..
ta g mane pon
juz g jj bukit tinggi je(sampai naik bosan aku)
sian muncet,terpkse g date kat jj ag,,haha
cam biasa la,
kteorang msti p tgok wyang..
aku mmg dh plan nak tgok citer semerah cinta stiletto..
wlaupon aku tau muncet aku mst ta nak tgok cter ni pnye..
padahal aku bkn lah peminat citer melayu..
btw,citer dy ta de la besh sgt pon..
part2 gelak2 pon sikit je..
yg len sume bosan...
sampai muncet aku leh tdo..
sabar je la aku,nampak sgt citer 2 ta besh..
haha..
pas kuar wayang dy ckp kat aku 'citer 2 ta besh lgsg! bosan! '..haha
ye la pacek..nnti kite tgok cter lain plak na..

pas2 lepak2 mam ice cream,mam waffle and mam ayam pnggang kat rasamas..
then balik...

Saturday, April 10, 2010

time to hangout :))

esok juz nak hangout ngn mmber g masjid jamek/masjid india
ape lagi nak di cari kalo bukan tudung!!
lg pon besok muncet aku pon g gua tempurung..siap g mandi kat lata kijang ag..
ta aci btol !!!!!
so aku pon nak kuar la gak,,
mane leh muncet je kuar..
owg pon nak kuar gak..
so ta la bosan,,

n sok ari ahad,
nak kuar ngn muncet lak..
alololo..rndu sgt dh ni :((((

Thursday, April 8, 2010

layout baru..

lama dah rasanya..
aku ta tukar2 backgroud blog aku ni..
sampai naik bosan dah pon...
di sebabkaan ketiadaan keje..
aku pon menukar la rupe diri blog ni...
so..enjoy k..

Wednesday, April 7, 2010

settle sudah..

dari ari isnin sampai selasa..
2 hari tu aku amk masa tuk selesaikan semua pasal yuran konvo n hantar surat2 tu kat poli balik(by pos)..
smlm gak,p cari bju skali..
dah dpt dah,,
tinggal nak jait jew..
2 satu hal gak,sbb tailor aku ckp kain 2 susah nak jait..
aduh!
jgn macek 2 wat hal lagi sudah..
silap2 aku ta g konvo kang..

p/s:nak cari kasut je,,nak cari yg paling murah,,kat ne eh???

Sunday, April 4, 2010

ym with udin sautot..


pg smlm sempat lak chat ngn mmber baik aku ni..
haha..
ttbe dy ckp ada hutang plak..
jenuh aku pk hutang ape..
rupenye..hutang nak p hangout three gether,,haha
udin soutot n faris sengal..
hangpa la kne mai cni na...
ta rajin plak ekin nak p sana...
haha