About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, May 12, 2010

mereka yg sengal..haha

faris sengal n udin soutut..:)


saje je nak tulis entry sal depa ni kan..
2 ekoq mamat ni,,haha
sowang ni name dy udin,sowang ag faris..
actually,lama dah kot aku jarang gler cntact ngn depa ni..
sejak aku ngn 'dia'aku dlu..
konon setia la(haha,bek ta pyh setia ag bgus)
ag pon time 2 fokus tuk final sem(sem 4)
2 yg jarang contact..
sekarang ni dah mmber cam biasa balik..
hehe,,suke2..
sbb ape tau,,rasa cm bebas je dr masalah bila dok bersembang ngn depa ni..
kadang2 berjam2..ta tau la merapu apa..
aku dok membebel2,depa dengaq ja..
2 yg aku suka 2..haha


udin ni,aku kenai dh lama dah..sejak aku f3 ag..11.12.2004
(sok 2 bufday aku,2 pasal aku engat tarikhnye)
dh nak dekat 5 taun gak ah..
mmber dlm tepon ja..ta pnh jmpa pon..
nnti ada kesempatan jmpa la..
tp mmg besh kwn ngn mamat ni..
kalo sembang ngn dy asik nak gelak ja..
mengong dy ni ngn aku2 skali mengong..
ta kedekut lgsg kdt ngn aku..aku mane pnh kol dy..
dr 5 taun yg lpas until now,aku mskol je..
dy akn trus kol..
bguih mamat ni..
untung sapa dpt dy..ta kedekut..haha..

yg faris ni plak,aku mmber since aku sem 1 dlm bln 2(tarikh ta engat la)
kire dah nak dekat 2 taun la kami kawan..
haha..
dgn mamat ni pon besh gak..
jenis yg mengong gak..layan je rentak aku..
time aku mara2..dy suh aku mara dy..
haha,,tp aku baik,aku mara kat org len..ta kan aku nak mara kat dy plak kn..
ta baik la wat org cm 2..hehe


depa la yg banyak membuat aku tersenyum selepas ketiadaan 'dia'..sekurang2 nye bila aku ngn depa ni aku lgsg ta pernah pikir sal 'dia'..thanks korang for everything...

p/s:saja je nak merapu2..kalo rasa ta mau baca juz ignore k..:)

No comments: