About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, May 28, 2010

perih

2 hari lepas aku men msg ngn mamat sengal..
pas2 dy ckp,weyh,aku ada lagu tuk ko..
'band indon mali..lagu jerit2..ko taip vierra-perih..pas 2 ko dgr eh..' :)

then,arini bru aku ada kesempatan nak dgr..
tp lagu 2 ta sesuai di tuju kan tuk aku..
sbb bkn aku pnce sume ni :(
siyez..
aku menitik air mata first dgr lagu ni...

then..pas aku dgr 2 aku text msg kat dy..

aku: lagu perih 2 mmg sesuai n kne sgt ngn ko..
dy:owh..ko dh dgr eh.bgus2..aku tjukn pd ko lgu 2.aku pon dh dgr lagu yg ko suh dgr 2..tq ;)
aku:tuju kn tuk aku? lagu 2 tade kne mgena ngn aku..kalo tuk ko mybe la kn :)
dy:amik je la,aku bg lagu 2 tuk ko..
aku:ta nak! ta de kn mgena ngn aku!
dy:ya ta nak sudah,tak paksa ko pon..
aku:ok (dlm hati,sebel+benci gler!)



Lirik nye..layan k ;)

Dirimu…
Tak pernah menyadari
Semua…
Yang telah kau miliki
Kau buang aku, tinggalkan diriku
Kau… hancurkan aku seakan ku tak pernah ada

Reff:
Aku kan bertahan
Meski takkan mungkin
Menerjang kisahnya
Walau perih… walau perih

Salahkah…
Aku terlalu cinta
Berharap..
Semua kan kembali
Kau buang aku,tinggalkan diriku
Kau.. hancurkan aku
Seakan ku tak pernah ada

Back to Reff

Aku kan bertahan
Meski takkan mungkin
Menerjang kisahnya
Walau perih…

Aku kan bertahan
Meski takkan mungkin
Menerjang kisahnya
Walau perih… walau perih…
Walau perih….walau perih…

2 comments:

vanillafiEStOO said...

bapaakkk...sbenarnye lagu nih seswai kt ak kot..huhUHuhU
nGoxxNgexx pe ex ko Tuh!!cilake gle...

eykn said...

haha..
mmg cilakak mamat 2..
ko ta phm ke..
lagu 2 cm dy perli aku..
seolah2 aku ni ta leh lupe kan dy..
hak tuih!