About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, June 30, 2010

hilangnya cintamu..



aku ta tau nak tulis tnjuk ape sebenarnye ni,sbb banyak sgt aku nak membebel2 cm2 aku nak story,nasib bek la kene taip,kalo pakai mulut mau 2 hari 2 malam ta abs citer aku..

ok,firstly,aku nak story la sal akhirnye berakhirlah peperangan hebat dengan diri sndri..haha..hari ni aku dah redha kan semuanye,,betol,sbb pe aku ckp cm 2?td aku g wall dy kn..aku tgok mmber aku 2 komen kat wall dy,then air mata aku ta jatuh pon,,ye2 sgt suke ngn perasaan ni..mira ckp,ko dh ada yusri kn? 2 bkn bf aku okek..ta terbuka lg la hati ni :) nina plak ckp:jgn diingat dah bnde yg lpas..sebenarnye aku dh mls nak cter sal hati n perasaan ni,di sebabkn hari ni aku hepi,so aku rasa aku nak coretkn la kat cni,dah blog pon name colour in my life,dh tentu la mcm2 wrne ada dlm idop aku ni,n aku harap ni ada lah coretan terakhir sal dy kat blog aku,besok aku nak hdup tanpe bayangan dy dah,,saya jnji kwn2..kali ni btol..haha..aku harap dy suke,sbb ni yg mmg dy nak pon..semoga dy bahagia..2 je yg aku nak :) dan aku harap,ni ada lah air mata aku yg terakhir saat aku mencoretkn tentang dy..then2 td aku de baca kat majalah remaja au,ada 1 post 2 dy ckp mengharap ex bf?? HENTIKAN..so,aku baca la.then rasa cm sama je kan,ye la,ko sibok2 dok engat kat dy,pas2 ada dy engat kat ko,,ado?ta dok kn? hehe,,so betol la pe yg mjlh 2 ckp..kalo nak tau,korang bli sndri la majalah remaja 1 julai pnye,aku juz smpai baca kat c2 je td,,

k la,to dy,kalo dy baca la kan,,kalo ta baca ta pe la,saje je nk membebel2 kat cni,aku harap,ko suke leh lompat2,,sbb ni ko nak pon kan,,tp ta pe,kite masih leh kawan..2 pon ko nak jugak kan,,ta pe,aku mmg suke ikot sume permintaan ko kn :)

terima kasih ye pada semua,kerana sentiasa bersama2 ngn aku saat aku sgt2 down,rasa cm nak telan pil la,rsa nak lari rumah la,rasa nak dok jauh2 la..bile d pikirkan balik kelakar tau,ye la,bnde pon dtg dlm masa terkejut2 so cume ta leh terima hakikat je..cinta pertama lak 2,sok pukulan dy 2 tersgt hebat tau,, :p terima kasih sgt2 buat nina,nurul,mira,din,nawi,sob,faris,udin,nazira,nadira,cpah,n especially 2 person ni MACEK COMECK n PACEK OYIE..comeck,thanks sbb menyedarkn aku,yg dy bkn milik aku g,,n to oyie,thanks sbb menggantikan dy wlupon sekejap,sy tau pasni awk dh msuk blaja balik,dh tade masa nak melayan sume kerenah sy,sy tau 2 :( lg 1 manusia ni BOHIE,sentisa dgr citer mngarut aku,mst ko bosan kn?aku tau la,,psni aku ta citer dah ok,,,sbb aku pon dh bosan sbenarnye..

terima kasih cinta sbb i2 adalah lambang cinta kami dlu,tp skrg sume 2 dh tade makne..terima kasih syg sbb pernah singgah dlm hati saya..terima kasih rindu sbb membuat sy dlu ia pernah buat sy bertambah2 syg kat dy,,terima kasih kenangan sbb i2 yg membuat ari2 sy hidup,terima kasih allah sbb pernah mengurniakan dy pd sy,,terima kasih kwn2 sbb mereka yg sgt gembira bila aku ckp aku dh berpunya..haha,tp 2 sume kenangan yg aku akn cube lupa kan dan masih terus cuba tuk lupa kan..

lastly,aku nak g bsuh muke,sbb dh comot sbb nagis,,haha,,burok tol perangai..tada....

LOTS OF LOVE,

Tuesday, June 29, 2010

photogenic contest..


aku nak join conteset ni kan sbb...
ala,aku tau,msti korang nak ckp sbb aku tade keje kn..
2 mmg 1 hal,1 hal ag sbb org ckp muke aku ni photogenic..
bkn aku ckp cm 2 eh..org yg ckp..
btol ta tipu..
okeh2,,ta nak banyak perasan ag la..
so,aku join contest ni kat

[[klik sini utk maklumat lanjut]]



ni la pic aku yg kunun2 photogenic la..


pic ni aku amik kol 2 pg,time 2 ngah btol2 ta bole tdo,sblm 2 aku tgok tutorial mekup kat tenet,pe lg pas 2 tgn aku pon gatal la..pas2 aku pon saje je dok depan cermin then mekup muke aku,,haha..
part yg paling suke tang mulut kot sbb sbenarnye aku nak pose muncung 2,tp jd cm 2 plak,,hehe

aku nak tag:

mye

nad

seyra

LOTS OF LOVE,


tahniah ye semua :) semoga bahagia hingga akhir hayat.

asik sibuk dok ber'contest' je aku ni kan..
hehe,ye la,dr dok ta buat ape2..
bek aku join je,,
mane nak tau ada rezeki kn..
tuah ayam nampal di kaki tuah aku korang mane nak tau..

ok2 la,entry kali ni aku nak bgtau kat 1 dunia yg mmber2 sek menengah aku dah selesai mendirikan masjid..alhamdulillah..
jodoh n seru mereka dah sampai..
semoga berkekalan hingga ke anak cucu,cicit n hingga ke hujung nyawa..
eceh? cm tajuk filem lak..

pada awal bulan jun ari 2..KHAIRUL RIDHWAN selamat melangsungkan majlisnye dengan pasangan nye AIN..


pas 2 pada minggu selepasnye plak..MUHAMMAD SYAFIEE SYAZWAN NGN NORIHAN..
siyez,isteri dy sgt2 comel..suke tgok muke nye,,ta caya?? tgok ni...

comel kn bini dy??aku dh ckp,,ta caya...

dan mmber aku yg seterusnya SITI HAMIDAH dengan suaminya..x engat la plak,name suami dy..

actually,sgt terkejut tgok midah lain sgt2,bdn pon nampak berisi sbb masa sek dlu dy kurus jew,,hehe


antara mmber2 yg hadir..

n semestinye gambar penulis mesti ada..sbb gile tgok pelamin 2!!!! JENG-JENG-JENG(kenape nak kne ada kne mengena ngn pelamin lak???conpius..)


LOTS OF LOVE,


Monday, June 28, 2010

contest bergaya dengan baju



ni adalah contest ke-3 yg aku masuk..
saje nak mencuba nasib plus nak gedik2 jap..
haha..
aku jmpe contest ni kat
http://candy-sibutang.blogspot.com

so syarat2 penyertaan 2 korang leh

[[klik disini]]

so,aku pertaruhkan pic ni..

sumpah ta nak pakai dah bajunye,bapak panas gler,dh la baju putih yg aku pakai 2 berlace2 mcm org nak p bertunang,haha..di tambah lagi ngn jubah konvo 2 yang mengerbang2..adoyai..
pe2 pon aku bangga,sbb akhirnye bersusah payah selama 2 taun,dpt jugak aku menyarungkan jubah i2 ke badan aku :)

LOTS OF LOVE,



contest mata menawan :)


nampak sgt aku tade keje malam2 buta ni..jam dah menunjukkan kol 3.30 am..
tp aku ta reti2 nak pg tdo ag..bak kate kwn aku aku ni 'burung antu'
so,aku pon berjalan2 ag menerjah blog org..
tetiba termasuk

http://fatencumyl.blogspot.com

arini je 2 contest aku masuk,amik ko..
so kali ni aku gedik2 nak masuk contest mata menawan la plak..
saje je kan nak mencuba nasib,sbb ada awek mmber aku pnh ckp dy suke tgok mata aku sbb aku suke pakai lens,nampak mata 2 galak..hehe(perasan sndri sudah)

okey2..
kite check syarat2 cik penganjur ya :-

[[KLIK DISINI]]

so,aku nak pertaruhkan pic ni,sbb nampak mata aku yg boolat 2,
aduyai perasan ag..



dan aku nak tag :-

http://yanatarmizi.blogspot.com

http://aweyhidris.blogspot.com/

http://bootangmaggiee.blogspot.com/

so,kepada cik fatin chumyl,thanks sbb menganjurkan contest sebegini..di harapkan akn lebih banyak lg contest2 yg ajan di buat,,hehe

p/s:rasa2 nye nak try pakai lens kaler pe lak eh??warne pink ok x? :)


LOT OF LOVE,








join contest paling comel..



actually,saje2 je terjah2 blog org..
pas2 aku termasuk plak 1 blog ni..

http://nurainhasan.blogspot.com

so dy ada buat contest au ,nama contest 2 PALING COMEL..
hehe,terasa macam nak join la plak..
comel ke??
ntah la,ta tau la comel ke x kan,,join je la..
saje mengisi2 masa yg sgt2 lapang,,haha

okey2..kite tgok dlu syarat2 cik penganjur :-
  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.
  2. perlu lah menjadi followers saya yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage saya sekali pun ok what. thehehe...:)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINI mungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..!
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalah tidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye..
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??!
so aku letak la pic yg aku rasa comel la sgt..
pic ni aku rasa sgt menampakkan ketembaman pipi aku yang ta boleh dibendung lagi dah..
*perasan*blushing*



ok,jwp soalanye plak eh,apakah benda comel yg saya suka?
of coz la my SYAZERA,teddy bear aku okeh,,
dy tersgt2 la chumel!


mmg syg sgt2 la kat teddy bear aku yg cumel ni..aku dok asrama 2 taun,2 taun aku bawak dy sekali..
teddy bear ni senior(kat poli) aku bg sempena ari jadi aku n dy dah janji first gaji dy nak beli kan teddy..
hehe,,sgt syg la kat bnde alah ni!! :)

sekarang aku nak tag seorang blogger ni yg dy perasan yg dy 2 tersangat la cumel..
ni la orangnye

YANA

LOTS OF LOVE,




Sunday, June 27, 2010

cerita di sebalik lagu kisah kita :)

tajuk nak mengelabah..
actually tetiba plak teringat lagu ni,sbb de dgr lagu ni kat radio tym dlm keter td..hehe
ada kisah ok,di sebalik lagu ni..
kesahnye,pada suatu hari..eh2 cm cite musang ngn kura2 la plak..
ok,aku citer ni..sebenarnye,aku pon ta tau kewujudan lagu ni..
pacek oyie(umo sebaya,tp aku pngl dy pacek,,haha) yg bagi lagu 2 melalui ym..
pas2 leh plak ta leh nak abs kan downloding 2,,corrup..
haaha..
2,3 kali send pon ta mau gak..
last2 aku ckp,ta pe2 la..
aku cri sndri la lagu 2..
pas2 2,3 ari pas 2 bru aku cari,then aku still ta leh nak paham lg lagu ni sal pe..
tnye pacek oyie,dy ckp hayati lg..
adeh,,lame2 dah berjuta2 lemon kali aku dgr,baru faham maksud lagu 2..
haha,mati2 aku engat lagu 2 lagu ptus cinta,tp bukan ok..
so sy suke lgu ni sbb bkn lagu ptus cinta,,,haha






Friday, June 25, 2010

yeah! pic konvo dah sampai :)







smlm,sebenarnye risau gak pic konvo ta sampai ag,,
padahal kwn2 aku sume dh sampai pic nye..
pas2 tnye la mmber2 yg lain,dh smpai ke lom..
pas2 ta puas aty ag ni,
kol nurul plak,kot2 bhagian klang ta tersampai ag kn..
dy pnye pic pon dah sampai..aduyai..
asal aku pnye ta samapi g ni..???
salah alamat kew..???
ta pe2,,relax dlu..
tgu sok,kalo sok ta de,bru aku g telepon kdai gmbar 2..
then..
pg td abg posto ketuk pintu umah aku mcm nak pecah pintu 2,,
ish,,,
ta de adab btol ah,,,
pas je abg postman blah,aku trus bukak pic nye 2..
weyh!! muke ta bleh blah,,buruk2..
malu nak tgok..
nebes kot time ni..
mane nak engat step,nak tunduk la bagai,
smpai lupe de kamera,tgok2 ada flash je,,,
haha..
lemak kat dagu 2 ta tahan 2..
dh la gumuk,pakai bju putih lg la nampak gumuk...

admire eyeshadow ni!!!!!


180 colour eyeshadow palette RM180 manly brand

96 colour RM55 wilson brand


70 colour RM75 manly brand

aku ni bukan la minat sgt mekup2 ni..
jnji ada eyeliner(pensel),liquid eyeliner,maskara,blusher n bedak pixy dh cukup dah..
tp sejak akhir2 ni,aku tgok eyeshadow brand manly,slalu mekup artis or mak2 andam pakai jenama ni ada dijual di fb(facebook)
aku jd giler,,haha
nak beli2!! tp mahal owh,dekat berpuluh2 hingga ratusan hengget..ta mampu oo..dengan status "PENGANGGUR TERHORMAT" mmg ta cukup sen lgsg!
aleh,nnti bkn aku pakai pon,,(ayat nak sedapkan aty)
sblm ni aku beli eyeshadow silky girl,2 kaler pon jenuh nak abskn..
pakai bile rasa nak pakai jew,,
lebih senang pakai eyeliner je..
kalo x,nampak plak pucat muke nye..
hehe..

Tuesday, June 22, 2010

rupanya aku masih ta kuat lg menghadapi dugaan ini..

aku tau,lately ni aku banyak post about perasaan n jiwa aku..
lantak korang la,korang nak baca ke x..
who care..
aku pnye blog,suke aku la nak taip o tulis sal ape..
seriusly,semakin aku nak lupakn,semakin sgt kuat teringat kat dy..
sampai mimpi2(sumpah ta tipu)
sampai sblm tdo,aku mst doa,jgn mimpi dy lg,tlg la..
tp still muncul gak dy,,nape weyh!!!
pas2 g baca kat wallpost dy,jap ag jeles,pas2 tacing,,
argh! kenapa mesti aku?

kenapa msti aku?
ta kuat nak lupakan dy..
ta kuat nak buang sume kenangn dy..
ta kuat nak buang wajah dy..
ta kuat nak buang sume memori kami..
aku ta kuat!!!!!!!!!!!!!!!
tp kwn2 aku kate,aku kene kuat..
tp aku masih cuba,dan setiap kali aku cuba pasti aku tersungkur sbb berperang dgn perasaan sndri,,
aku ta nak mintak ape2..
aku juz nak sume jd seperti sediakala,,,,

sape yg nak perasaan cmni..
bkn aku yg cipta perasaan 2,,
aku nak bnci pon ta leh,nak syg pon ta leh..
abs nak wat cmne ag??
dh la,ta tau nak merapu ape ag,otak sakit sgt2 ni,dada sakit..tp dh sapu minyak angin,,mata dh ta bole nak bukak dah,sbb dh sembab sgt,,
nyte..

-update- 7.00 pm

cemburu..

ok,aku tau,aku ta ptt nak cemburu sbb dy pon bkn bf aku ag dah..
aku tau 2,aku tau,,ta pyh nak ckp banyak2 kali..
masalah skrg ni
setiap kali aku login fb,
aku mst nak bukak wall dy
kdg2 aku tahan je hati ni ta nak bukak,
konon2 cm tabah la sgt hati 2..
tp last2 hancus,,
bukak jugak sblm aku nak off9..
2 pasal aku add dy balik setelah aku remove dy dr fb aku..
padahal dy bkn komen ngn pompuan lain pon,,
dy komen ngn mmber aku jew,,
mmber class aku,,
so aku tau,mmg ta sepatut2nye aku jelous rite?
tp knape aku mst nak jeles..
KENAPE???
huish....bile la sume nak berakhir kan??
aku dh rasa lemah sgt nak menghadapi semua ni...

Monday, June 21, 2010

wakenabeb!!!

sblm 2,ngah text msg ngn an..
pe?ok la 2..ha,,ok la kot..
pas2 dy suh p solat..ok..
pas2 ada no plak kol,,
tade name..
aku pon angkat la,org 2 kata nak beli kain..
(dlm aty aku dh pelik,laki nak beli kain,haish sgt pelik la)
ni mst kwn2 aku ni..ok..ta pe,aku lyn ag..hehe
pas2 dy suh anta kat batu 12
(tp sore aku sgt kenal)
pas2 senyap sat,,
then aku sebut 1 name je.. ZUBAIR!!!!!!
haha..siyez,lama gler ta jmpe,,ta sembang2,ta tanye khabar..
last pon jmpe time wedding echot..
2 pon cm malu2..
haktuih! :p
kami bersembang selama 1 jam 8 minute,,
hehe,mcm2 yg kami cerita termasuk la zaman sek rndah smpai la sek men,,
indah je,bila di kenangkn balik waktu 2..
:)

Sunday, June 20, 2010

selamat hari ayah..


hari bersamaan hari ahad,20 june 2010,saya ingin mengucapkan "SELAMAT HARI AYAH" wat satu2 nye ayah yg saya syg,,terima kasih di atas segala pengorbanan yg di lakukan dan segala kemewahan yg diberikan,tanpa ayah ta mungkin kami se'BESAR' ini :) terima kasih juga kerana menjadi banker saya selama ini..lub u dad :)

Saturday, June 19, 2010

pergilah rindu ku hilangkan dirimu :(


tetiba dtg rindu 2,sgt2 la rindu..
aku tgok la pic yg aku ta buang lg,ada 2 keping jew..
aku simpan tuk wat2 kenangan jew,,
pas aku tgok pic 2..
gle2 sebak,rasa bahagia je tgok pic 2..
tp nak wat cmne,semua 2 hanya kenangan..
KENANGAN OK!
pas je tgok pic 2,
dy msg,,argh!
dy tau kew aku rndu kat dy,,
pas2 dy kol..(ta nak angkat!! pls!! aku ta nak dy dgr sore aku nagis)
kali ke 2 dy kol aku angkat gak,sbb..
sbb...sbb..aku nak dgr sore dy... :(

rindu..
leh tlg saya x?
tlg la rindu,,buang dy jauh2 dr ingatan ku..
sejauh cinta aku terhadapnya..
tlg la jgn kembali lg,kerana aku ta sanggup tuk di menangis lg..
hanya kerana perasaan RINDU tu...

Friday, June 18, 2010

KUnci persahabatan..


SKK friends

SAMJ friends

PSIS friends
  1. Pilih orang yang mempunyai minat yang sama seperti anda supaya anda mempunyai persamaan tetapi jangan mengenepikan orang yang langsung tidak mempunyai persamaan dengan anda. Bersikap terbuka baik untuk anda.
  2. Ingatlah pada satu pedoman penting iaitu berlaku baik terhadap orang lain sebagaimana anda suka diperlakukan. Sekiranya anda menghormati orang lain, orang lain akan menghormati anda juga.
  3. Sedarlah bahawa tiada siapa yang sempurna, setiap orang mempunyai sifat-sifat aneh dan kecacatan, dan menerima kecacatan antara satu sama lain adalah kunci persahabatan yang baik.
  4. Hargai pendapat satu sama lain.
  5. Sedarlah bahawa kawan yang rapat sekalipun tidak dapat bersama 24 jam. Bina minat-minat yang lain dan jangan cemburu apabila kawan anda mempunyai minat-minat yang lain juga.
  6. Komunikasi sangat penting, kawan anda tidak boleh membaca fikiran anda. Sekiranya ada sesuatu yang menjejaskan persahabatan anda, beritahulah.
  7. Jangan biarkan faktor luaran seperti tekanan menjejaskan persahabatan anda. Kawan yang baik akan membenarkan anda melepaskan perasaan kepada mereka, tetapi jangan hanya mempergunakan mereka untuk melepaskan perasaan. Sebagai balasan anda sepatutnya bersedia untuk mendengar luahan perasaan mereka pula.
  8. Belajar daripada satu sama lain.
  9. Jangan mengata di belakang kawan anda.
  10. Pilih kata-kata anda dengan bijaksana kerana anda tidak boleh menariknya kembali.
Renungkan :
**Mempunyai satu sahabat sejati lebih berharga dari seribu teman yang mementingkan diri sendiri
“Dalam masa kejayaan, teman2 mengenal kita. Dalam kesengsaraan, kita mengenal teman2 kita.”**

ucapan tuk sahabat2ku:SIT4(PSIS),SAMJ,SKK..
terima kasih kerana menerima sy sebagai kwn2 n sahabat kalian semua,saya ta kan lupakan sepanjang perkenalan kita semua,mengenali korang sume adalah kenangan yg terindah buat diri saya,,semoga berjaya dlm hidup masing,,lots of LOVE..

Thursday, June 17, 2010

cmne aku bole lupa ni????


seriously,
aku ta pernah lupa setiap 16hb sejak 7 bulan yg lalu..
tp kenapa,semalam aku leh lupa yg ia adalah 16hb.. :(
aku ta buat2 lupe eh..
aku mmg btol2 lupa..
ta tau la,sbb aku mmg ta nak engat dah ke ape..
ntah la,aku ta tau la nak ckp hape ag...
rndu sbnarnye nak tgu tiap2 16hb 2..
tp skrg 16hb tu dh ta bermakna lg buat diri aku..
n aku harap,bia la ia hilang dr engatan aku wat selama-lamanya...

p/s:ta tau nak ungkap rndu 2 cmne :(

Wednesday, June 16, 2010

hidup ini mmg karma..cya x?

sbb ape aku ckp cm 2..
"ttbe aku teringat kata2 ni,kdg2 kite kena realize yg kita juga dh ta perlu kn dy,sbb idup ni karma kn??"
haha..mmg aku dh ta perlu kan dy..
dlm erti kata lain dy dh mati dlm idup aku..
tp kami still fwen ok,,
ta mau musuh2,ta baik la..
bercinta bia 1,berkawan bia beribu..
btol x kawan2..
tp kenangan2 dh ta de eh,,sume dh buang,,
lega,akhirnya dpt juga cari kekuatan diri,,

td msg ngn nurul lak,
dy pon dh single(tah betol ke x)
ramai lak la mmber2 aku ni ikot jejak lngkah aku lak,,cewah!
sedih je aku tgok nurul 2..
nak wat cmne,aku phm perasaan dy.
sbb aku dh lalui nye dlu..
dy ckp skrg ni rasa cm kosong sgt..
same la with me,,
sejak sebulan yg lalu,aku lgsg dh ta jejak kn kaki ke wayang 2..
sbb aku rasa ta de partner terbaik yg leh teman aku tgok wyg
selain ex bf aku 2..haha
(ni cm dh lari topik je ni,ta mo2 engat dah,,haha)
btw,pe2 pon skrg semakin hari semakin sgt2 ok,,
kawan2 yg mengembira kn,,
membuatkn aku cpt lupa pd kenangan yg ta perlu di ingatkn 2..
kehadiran sesorang pon menyebabkn salah 1 penyebab kot,,
kot la,,
aish! dh ape2 aku merapu dah ni..
dah2..ckup smpai disini..
da~

sunway piramid :)

15.06.2010
actually ta plan pon nak p..
mahes ah text kat fb ajak men sketing..
time 2 dalm kol 2 pg...
pergh!
aku dh la ta de sen..bile nak ada sen tah,asik tade jew..
dy ckp,yg p dy n fak je..
then dy ajak aku gak...
ish..ta kan la aku sowng je pompuan kn..
aku pon kol la macek cpah,ajak dy skali..
baru la ckup korem.,4 org,,
kami ni ta leh plan,kalo plan mst ta jd,,
so buat2 mengejut cmni bru la jd..
siap2 dlm kol 9,then tgu mahes dtg amik..
lambat gak la dy ni amk..
dh delay 20minit,cpah lak dh bising2..
cpah text aku"ekin,are u sure???"
akU:ish,sabaq la sat..
pas amik aku,trus g umah cpah lak..pas2 g umah fakri..adeh! dy ta bgun ag,,hampeh tol..
tgu dy bersiap lak,nsb laki ta besipa lama,aku dlm keter,dh berpeluh2 dah..habis cair ,mekup aku dah..
pas2 trus bertolak g sunway..
sampai sana dlm kol 10.20 am..
fak n mahes g men sketing..
aku n cpah g jalan2,cuci mata..snap pic,gedik2..haha











pas2 dh abs men sume,kami keluar dr sunway 2 dlm kol 2 lbeh
then trus g lombghrini,sbb mahes nak wat research 4 final projek dy..
kami lak,bergambar ngn keter2 yg ada kat c2..
keter oren 2 cntik owh,,terpikat!
after that,balik umah..n smpai dlm kol 4.30





Monday, June 14, 2010

blog cinta :)

td men chat kat fb ngn nawi jap,ttbe dy tanye cmni(pelik je soalan ko ni nawi oi..)

nawi:ko ngah becinte ke

aku:aku bcinta ngn sape lak

nawi:sj tye

aku:haha

mcm ta,mcm ya

wakakakka

nawi:http://senicinta.com/blog/

aku:haha

tade makne nye

aku men2 je la

nawi:owh
x pe

aku:haha..ptt la bg post cm 2

tade la

nawi:sj share

aku:ta bersedia lg nak bercinta

buang masa aku

**********************************************************************************

so,aku saje la nak share sal ape yg aku baca td..best btol la blog 2,bnyak tips2 tuk percintaan and yg ptus cinta,so kalo sape2 yg ptus cinta ke,nak menghangatkn hubungan cinta ke,leh la refer kat blog ni :)

http://senicinta.com/blog/

Friday, June 11, 2010

overnite..

semasa aku menaip cerita ini,aku berada di ipoh sambil meminum secawan milo..
sebelum 2 dh tibai 2 bijik burger..
abs diet aku arini..haha
td g ape malam tah name tmpat 2..
jmpe kasut wedges,cntik owh..ada reben lak.
rm23 jew..
tp sedih,wet tade..
wet sume kat org..ta di bayar2 ag kat aku..
so aku hanya mampu tgok je la..
2 je yg ak nak citer pon..
tah ape2 tah citer aku..
haha

p/s:sok nak g umah acak,nk jmpe sepupu aku lin n ank buah aku..

Thursday, June 10, 2010

please stop to ask about him :)


haha..mengelabah btol la tajuk aku 2..
tade la..
kalo ta clap ak,sebulan dh aku pegang title "single"..
2 pon still ada org tnye ag..
ko ngn an cmne??
eh..bkn ko dh on ngan an balik ke??
aish..
aku ta pernah mengeluarkan statment ttg hbungan 2..haha
(pergh! ko engat ko artis ke ekin oi!!!)
haha,aku bkn hape..
kalo bole ta mau la nak menjawab soalan yang sama 2,3 kali kan..
bosan weyh..
ag2 bab ni..
lg la aku bosan..
so kpd sape2 yg ta tau ag 2..
wat2 je la yg korang tau eh..
ta pyh nak tanye2 lg..(sal terlebih over lak aku ni..haish!)
everythings is OVER!!
sekian,wassalam :)

p/s:ngah layan lagu rossa,hati yang kau sakiti

Wednesday, June 9, 2010

selamat pengantin baru buat kerol n zaujah :)





selamat pengantin baru kerol n ain..
semoga berbahagia ke akhir hayat..
weeding depa ni 6 jun 2010..
aku ta p pon,sbb ta bape kenal sgt..
ehee..
pasni giliran piee plak manamatkan zaman bujang nye..
n pada 29 jun(kalo ta silap la)
midah pulak akan menamatkan zaman anak daranya,,
hehe...
aku tah bila la..
calon pon ta ujud2 ag..

p/s:kredit 2 azimah(pic ni dicuri dr FB beliau,,tengs..)

Tuesday, June 8, 2010

yeah! masakan ku menjadi (^_^)


ayam masak kicap vs kobis masak cili

smlm mak aku ta masak sbb mak aku puasa..
so,aku la mengambil aleh tugas memasak tuk adk2 aku yg 2 org 2..
haha,actually aku ta tau sgt masak memasak ni..fail!!
haha..
so,aku tgok ada ayam,cdang nak mask ikan bakar,skali mak aku ta siang ikan ag da..
so,cancel2 nak bakar ikan..
last2 goreng ayam wat ayam masak kicap..yummy2..
pas2 tgok de kobis dlm peti ais,
aku masak ah kobis masak cili..
aku men cmpak2 je bahan nye,jnji leh mkn,,haha
bertambah2 gak adk aku mkn..
ta tau la sbb sedap or sbb lapa...
haha


dah siap di buat,tp ta leh mam g..kne tgu 5 jam

yeah! dh leh mam dah...

then,
sblh malam lak,rajin btol la aku smlm owh..
aku wat oreo chesse cake..
alhamdulillah,jd gak..
dh la aku wat sowng2..
jap g mane nak cri gula icing la,tah ape2 lg tah..haha
hentam saja la albu..
jnji leh mkn kn3?