About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, June 14, 2010

blog cinta :)

td men chat kat fb ngn nawi jap,ttbe dy tanye cmni(pelik je soalan ko ni nawi oi..)

nawi:ko ngah becinte ke

aku:aku bcinta ngn sape lak

nawi:sj tye

aku:haha

mcm ta,mcm ya

wakakakka

nawi:http://senicinta.com/blog/

aku:haha

tade makne nye

aku men2 je la

nawi:owh
x pe

aku:haha..ptt la bg post cm 2

tade la

nawi:sj share

aku:ta bersedia lg nak bercinta

buang masa aku

**********************************************************************************

so,aku saje la nak share sal ape yg aku baca td..best btol la blog 2,bnyak tips2 tuk percintaan and yg ptus cinta,so kalo sape2 yg ptus cinta ke,nak menghangatkn hubungan cinta ke,leh la refer kat blog ni :)

http://senicinta.com/blog/

No comments: