About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, June 30, 2010

hilangnya cintamu..



aku ta tau nak tulis tnjuk ape sebenarnye ni,sbb banyak sgt aku nak membebel2 cm2 aku nak story,nasib bek la kene taip,kalo pakai mulut mau 2 hari 2 malam ta abs citer aku..

ok,firstly,aku nak story la sal akhirnye berakhirlah peperangan hebat dengan diri sndri..haha..hari ni aku dah redha kan semuanye,,betol,sbb pe aku ckp cm 2?td aku g wall dy kn..aku tgok mmber aku 2 komen kat wall dy,then air mata aku ta jatuh pon,,ye2 sgt suke ngn perasaan ni..mira ckp,ko dh ada yusri kn? 2 bkn bf aku okek..ta terbuka lg la hati ni :) nina plak ckp:jgn diingat dah bnde yg lpas..sebenarnye aku dh mls nak cter sal hati n perasaan ni,di sebabkn hari ni aku hepi,so aku rasa aku nak coretkn la kat cni,dah blog pon name colour in my life,dh tentu la mcm2 wrne ada dlm idop aku ni,n aku harap ni ada lah coretan terakhir sal dy kat blog aku,besok aku nak hdup tanpe bayangan dy dah,,saya jnji kwn2..kali ni btol..haha..aku harap dy suke,sbb ni yg mmg dy nak pon..semoga dy bahagia..2 je yg aku nak :) dan aku harap,ni ada lah air mata aku yg terakhir saat aku mencoretkn tentang dy..then2 td aku de baca kat majalah remaja au,ada 1 post 2 dy ckp mengharap ex bf?? HENTIKAN..so,aku baca la.then rasa cm sama je kan,ye la,ko sibok2 dok engat kat dy,pas2 ada dy engat kat ko,,ado?ta dok kn? hehe,,so betol la pe yg mjlh 2 ckp..kalo nak tau,korang bli sndri la majalah remaja 1 julai pnye,aku juz smpai baca kat c2 je td,,

k la,to dy,kalo dy baca la kan,,kalo ta baca ta pe la,saje je nk membebel2 kat cni,aku harap,ko suke leh lompat2,,sbb ni ko nak pon kan,,tp ta pe,kite masih leh kawan..2 pon ko nak jugak kan,,ta pe,aku mmg suke ikot sume permintaan ko kn :)

terima kasih ye pada semua,kerana sentiasa bersama2 ngn aku saat aku sgt2 down,rasa cm nak telan pil la,rsa nak lari rumah la,rasa nak dok jauh2 la..bile d pikirkan balik kelakar tau,ye la,bnde pon dtg dlm masa terkejut2 so cume ta leh terima hakikat je..cinta pertama lak 2,sok pukulan dy 2 tersgt hebat tau,, :p terima kasih sgt2 buat nina,nurul,mira,din,nawi,sob,faris,udin,nazira,nadira,cpah,n especially 2 person ni MACEK COMECK n PACEK OYIE..comeck,thanks sbb menyedarkn aku,yg dy bkn milik aku g,,n to oyie,thanks sbb menggantikan dy wlupon sekejap,sy tau pasni awk dh msuk blaja balik,dh tade masa nak melayan sume kerenah sy,sy tau 2 :( lg 1 manusia ni BOHIE,sentisa dgr citer mngarut aku,mst ko bosan kn?aku tau la,,psni aku ta citer dah ok,,,sbb aku pon dh bosan sbenarnye..

terima kasih cinta sbb i2 adalah lambang cinta kami dlu,tp skrg sume 2 dh tade makne..terima kasih syg sbb pernah singgah dlm hati saya..terima kasih rindu sbb membuat sy dlu ia pernah buat sy bertambah2 syg kat dy,,terima kasih kenangan sbb i2 yg membuat ari2 sy hidup,terima kasih allah sbb pernah mengurniakan dy pd sy,,terima kasih kwn2 sbb mereka yg sgt gembira bila aku ckp aku dh berpunya..haha,tp 2 sume kenangan yg aku akn cube lupa kan dan masih terus cuba tuk lupa kan..

lastly,aku nak g bsuh muke,sbb dh comot sbb nagis,,haha,,burok tol perangai..tada....

LOTS OF LOVE,

No comments: