About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, June 28, 2010

join contest paling comel..



actually,saje2 je terjah2 blog org..
pas2 aku termasuk plak 1 blog ni..

http://nurainhasan.blogspot.com

so dy ada buat contest au ,nama contest 2 PALING COMEL..
hehe,terasa macam nak join la plak..
comel ke??
ntah la,ta tau la comel ke x kan,,join je la..
saje mengisi2 masa yg sgt2 lapang,,haha

okey2..kite tgok dlu syarat2 cik penganjur :-
  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.
  2. perlu lah menjadi followers saya yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage saya sekali pun ok what. thehehe...:)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINI mungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..!
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalah tidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye..
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??!
so aku letak la pic yg aku rasa comel la sgt..
pic ni aku rasa sgt menampakkan ketembaman pipi aku yang ta boleh dibendung lagi dah..
*perasan*blushing*



ok,jwp soalanye plak eh,apakah benda comel yg saya suka?
of coz la my SYAZERA,teddy bear aku okeh,,
dy tersgt2 la chumel!


mmg syg sgt2 la kat teddy bear aku yg cumel ni..aku dok asrama 2 taun,2 taun aku bawak dy sekali..
teddy bear ni senior(kat poli) aku bg sempena ari jadi aku n dy dah janji first gaji dy nak beli kan teddy..
hehe,,sgt syg la kat bnde alah ni!! :)

sekarang aku nak tag seorang blogger ni yg dy perasan yg dy 2 tersangat la cumel..
ni la orangnye

YANA

LOTS OF LOVE,




No comments: