About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, June 29, 2010

photogenic contest..


aku nak join conteset ni kan sbb...
ala,aku tau,msti korang nak ckp sbb aku tade keje kn..
2 mmg 1 hal,1 hal ag sbb org ckp muke aku ni photogenic..
bkn aku ckp cm 2 eh..org yg ckp..
btol ta tipu..
okeh2,,ta nak banyak perasan ag la..
so,aku join contest ni kat

[[klik sini utk maklumat lanjut]]



ni la pic aku yg kunun2 photogenic la..


pic ni aku amik kol 2 pg,time 2 ngah btol2 ta bole tdo,sblm 2 aku tgok tutorial mekup kat tenet,pe lg pas 2 tgn aku pon gatal la..pas2 aku pon saje je dok depan cermin then mekup muke aku,,haha..
part yg paling suke tang mulut kot sbb sbenarnye aku nak pose muncung 2,tp jd cm 2 plak,,hehe

aku nak tag:

mye

nad

seyra

LOTS OF LOVE,


2 comments:

myesigadistwinkle said...

hoho.aku malu la ekin
;(
sy tidak sefotogenik cm awk.
hehe
ape2pn,tq meng'tag' sy.
;D

eykn said...

la..ko kan photogenic,2 pasal aku tag ko...